pCon.planner 8.0 – 3 dintre cele mai importante adiții pe care să le-ncerci

În ultimele săptămâni v-am prezentat toate schimbările pe care le-am adus suitei noastre de aplicații de home design odată cu lansarea versiunii 8.0. Cu ocazia acestui articol, vom face o scurtă trecere în revistă a 3 dintre cele mai importante adiții pCon.planner 8.0.

pcon 8.0 website banner

1.       O colecție nou-nouță de materiale revizuite

Noua colecție de materiale revizuite, disponibilă cu pCon.planner 8.0, este un highlight al celei mai recente versiuni a aplicației noastre..

Multe dintre materialele pe care le găseai de obicei în planner sunt de acum prezentate și afișate mult mai realist și pot conferi o cu totul altă dimensiune proiectelor pe care le realizezi în pCon. planner!

Pentru mai multe informații, poți accesa această pagină.

2.       Funcția de import pdf

Una dintre cele mai importante noutăți pe care pCon.planner 8.0 le-a adus este posibilitatea importării releveelor în planurile create cu pCon. Această adiție este extrem de folositoare pentru crearea de prezentări puternice pentru clienți și poate fi folosită cu mare ușurință și eficiență.

Află mai mult despre funcția de import pdf de aici.

3.       Funcția Batch Rendering

Noua funcție Batch Rendering îți permite să continui să foloseșți planner-ul atunci când randezi imagini pe fundal. Fără-ndoială că asta îți va ușura munca: poți face schimbări sau poți chiar încerca noi versiuni ale produsului în viitor fără că timpul să fie o problemă, întrucât randările vor continua să ruleze.

Detalii suplimentare găsești aici.

Nu ai încercat încă pCon.planner 8.0? Descarcă aplicația acum și bucură-te de unul dintre cele mai puternice programe dedicate planning-ului profesional în home design!

Distribuirea este permisă