Colecția revizuită de noi materiale, disponibilă în pCon.catalog!

Pentru a comemora lansarea pCon.planner 8.0, suntem încântați să anunțăm că noua colecție de materiale revizuite este de acum disponibilă în pCon.catalog! Nu doar că absolut toate materialele sunt din acest moment mai bine optimizate și arată mai realist, însă am adăugat și numeroase modele nou-nouțe pentru că tu să ai parte de cea mai bună experiență posibilă!

Spre exemplu, te-ai fi așteptat vreodată să poți insera elemente precum asfaltul sau pavajul în designurile tale? Aceste 2 materiale sunt doar câteva exemple din lista noastră de materiale noi și îmbunătățite, selectate special pentru tine pentru că știm că ele pot conferi planificărilor tale ceva în plus.

NewMaterials_Wood

O gamă largă de materiale revizuite a fost pregătită pentru tine și pentru designurile tale – realismul sporit la randare este absolut obligatoriu!

Studentul nostru aflat în practică a încercat câteva materiale confecționate din lemn (în partea de sus) și un mix de sticlă și metale (în partea de jos).

NewMaterials_Glass_Metal

Eșți pregătit să explorezi noile materiale din catalogul pCon? În cazul în care ești interesat de materiale sau texturi specifice unui anumit producător, accesează acest link.

Cu o colecție de materiale aflată în expansiune, sperăm că-ți putem oferi o experiență de planificare în amenjari interioare cât mai reușită!

Distribuirea este permisă