pCon.planner 8.0 – Batch Rendering

Randările de calitate necesită timp. În plus, poate apărea și un alt dezavantaj: dacă porneșți randările în planificatorul de cameră, nu mai poți continua planificarea. Acest lucru era valabil până la apariția pCon.planner 8.0, care a adus mult așteptata funcție Batch Rendering!

pcon 8.0 website banner

Soluția salvatoare

Nouă funcție Batch Rendering îți permite să continui să foloseșți planner-ul atunci când randezi imagini pe fundal. Fără-ndoială că asta îți va ușura munca: poți face schimbări sau poți chiar încerca noi versiuni ale produsului în viitor fără ca timpul să fie o problemă, întrucât randările vor continua.

Un alt avantaj importante este posibilitatea de a selecta și de a randa din mai multe unghiuri de vizualizare deodată. La fel de important este că poți exporta imaginile din toate unghiurile deodată pentru randare. Astfel, îți poți gestiona timpul într-un mod eficient, fără distracții inutile.

În plus, randarea poate fi externalizată unui alt computer sau altui sistem – alt motiv pentru care funcția Batch Rendering îți economisește timp prețios și te ajută să te concentrezi pe productivitate.

Noutatea noastră te ajută și să-ți organizezi randarile în interfața web Batch Rendering.

Foarte pe scurt, iată principalele beneficii ale funcției Batch Rendering:

*eficientizează timpul

*te ajută să lucrezi cu promptitudine și să fii foarte focusat

*asigură flexibilitate în planificări

*crește productivitatea

Încearcă și tu noua funcție Batch Rendering în pCon.planner 8.0 chiar acum! Poți descarca versiunea trial a aplicației noastre de amenajări interioare și te poți bucura de o perioadă de probă de 30 de zile!

Distribuirea este permisă