pCon.planner 8.0 – PDF Import

V-am anunțat deja despre noul format de import PDF, disponibil cu noua versiune de pCon.planner 8.0. În acest articol vă vom arata o scurtă prezentare video pentru a vă face o părere mai exactă.

181106-Website_Banner_P-PL_8_0

O nouă funcție super utilă – importul PDF

Planificările se bazează deseori pe releveele proprietăților care urmează să fie afișate. Indiferent că ne referim la un spațiu de birouri, o clădire rezidențiale sau o școală, planurile cu măsurătorile exacte sunt indispensabile.

Pentru ca tu să poți folosi releveele direct că baza a proiectelor tale, am adăugat funcția de import PDF în pCon.planner 8.0.

Ce poți realiza cu import PDF

Noua funcție de import PDF îți permite să încarci fișiere cu releveele dorite în acest format. Fișierele PDF pot fi scalate, iar cu ajutorul funcției snap point poți importa absolut tot ceea ce apare pe relevee! De asemenea, elementele 2D care te deranjează pot fi ascunse cu ajutorul opțiunii layer dialog.

Video-ul despre importul PDF-urilor îți arată cum funcționează noua funcție și ce avantaje ai dacă o foloseșți.

Mai multe informații legate de funcția de import PDF poți găsi la pCon Help Center, la capitolul Import PDFs.

Vrei să-ncerci opțiunea chiar acum? Atunci descarcă pCon.planner 8.0. Funcția PDF import este disponibilă atât în versiunea standard, cât și în cea PRO.

Linkul de descărcare de mai sus este pentru varianta gratuită a pCon.planner. Dacă foloseșți pCon.planner PRO sau ME, te rugăm să aștepți ultima versiune a aplicației tale. Atunci când aceasta este disponibilă, ți se va afișa o fereastră de la pCon.planner și vei putea face update-ul.

Distribuirea este permisă