Top 4 tendințe în amenajări interioare în 2019

Care sunt cele mai la modă tipuri de mobilier? Ce decorațiuni recomandă experții în home design pentru anul 2019? Cum să combinăm cel mai bine elementele pentru a ne încadra în trenduri?

Pentru a răspunde la întrebările de mai sus, am pregătit acest articol cu top 4 tendințe în amenajări interioare pentru anul 2019. Iată care vor fi atracțiile principale:

1. Mobilierul din catifea

Catifeaua era considerată de mulți demodată, însă lucrurile s-au schimbat radical pentru anul acesta. Profesioniștii din home design recomandă cu căldură mobilierul din catifea și chiar l-au inclus în lista celor mai importante tendințe din amenajări interioare.

O sugestie interesantă pentru a încorpora mobilierul de catifea în locuințele voastre: încercați câteva canapele confecționate din acest material superb!

Velvet-sofa-in-blue-with-ottoman

2. Palete de colori mai bogate și mai îndrăznețe

Cu tote că nuanțele mai închise conferă spațiilor largi un feeling mai puțin copleșitor, culorile mai vii dictează tonul în home design anul acesta. Motivul invocat de experți? Acestea scot în evidență mobilierul cu mai multă ușurință!

Culorile cele mai populare sunt roșu, roz, galben și verde deschis.

3.  Accentul pe modelele geometrice

Încorporarea modelelor geometrice nu este neapărat un trend nou, însă anul acesta va face furori! Modelele geometrice sporesc atractivitatea și impactul vizual al elementelor de mobilier și se potrivesc de minune la piese în culori vii și puternice.

În plus, modelele geometrice pot fi integrate în absolut orice cameră a locuințelor.

Best-2019-Interior-Design-Trends

4.  O reîntoarcere la moda anilor ‘70

2019 va marca și o reîntoarcere la decorul specific anilor ’70. Prin ce se caracterizează acesta? Prin palete de culori deschise, modele abstracte și texturi rafinate.

Amenajarea dormitoarelor și a livingurilor sub amprenta decorului chic al anilor ’70 va fi o adevărată placere!

Cuvânt de încheiere

Sperăm că v-am fost de folos cu sugestiile noastre adunate de la profesioniștii din home design. Înainte să punem punct articolului, vrem să vă reamintim că puteți folosi oricând pCon.planner pentru planificări de amenajări interioare la cele mai înalte standarde!

Distribuirea este permisă