3 schimbări în casa ta pe care să le faci pentru primăvară

Mai sunt doar câteva săptămâni și scăpăm oficial de iarnă! De aceea, echipa de la pCon.planner ți-a pregătit 3 sugestii despre cum poți amenaja locuința ta ca să fii în trend cu anotimpul florilor. Iată care sunt recomandările noastre:

1.     Folosesește nuanțele de muștar

Nuanțele de muștar se potrivesc de minune în anotimpurile mai calde, cum este primăvara. Dacă în anii anteriori se punea accentul pe obiecte de mobilier de mici dimensiuni în nuanțe de muștar, acum designerii recomandă piese mari, care să confere un aer de prospețime locuințelor. Aceste nuanțe merg foarte bine cu rozul, indigoul și albul imaculat. O idee de amenajare găsești în imaginea de mai jos.

yellow-mustard-wall-decor

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Acum în pCon.catalog: date configurabile de la SAVO

Despre Savo

Statul jos la birou timp de 8 ore sau chiar mai mult poate să creeze mari probleme de sănătate, în special la spate. Una dintre metodele de prevenție este mobilarea camerelor in care ne desfășuram activitatea cu echipament adecvat.

Cu 70 de ani de experiență în spate, Savo Office Seating își propune să livreze clienților săi produse trendy, care să fie în același timp capabile să ofere și un nivel de confort foarte înalt.

Savo_ConfigureYourChair2

(mai mult…)

Categorie: General, pCon.catalog | Tagged , , , , | Leave a comment

Top 4 tendințe în amenajări interioare în 2019

Care sunt cele mai la modă tipuri de mobilier? Ce decorațiuni recomandă experții în home design pentru anul 2019? Cum să combinăm cel mai bine elementele pentru a ne încadra în trenduri?

Pentru a răspunde la întrebările de mai sus, am pregătit acest articol cu top 4 tendințe în amenajări interioare pentru anul 2019. Iată care vor fi atracțiile principale:

1. Mobilierul din catifea

Catifeaua era considerată de mulți demodată, însă lucrurile s-au schimbat radical pentru anul acesta. Profesioniștii din home design recomandă cu căldură mobilierul din catifea și chiar l-au inclus în lista celor mai importante tendințe din amenajări interioare.

O sugestie interesantă pentru a încorpora mobilierul de catifea în locuințele voastre: încercați câteva canapele confecționate din acest material superb!

Velvet-sofa-in-blue-with-ottoman

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment

pCon.planner 8.0 – 3 dintre cele mai importante adiții pe care să le-ncerci

În ultimele săptămâni v-am prezentat toate schimbările pe care le-am adus suitei noastre de aplicații de home design odată cu lansarea versiunii 8.0. Cu ocazia acestui articol, vom face o scurtă trecere în revistă a 3 dintre cele mai importante adiții pCon.planner 8.0.

pcon 8.0 website banner

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

pCon.planner 8.0: noua opțiune Command Search

pCon.planner 8.0 continuă să surprindă cu noutățile sale. Dacă nu ai încercat-o deja, e bine să știi că ultima versiune a softului de amenajări interioare îți pune la dispoziție funcția Command Search, cu ajutorul căreia poți efectua o căutare text pentru orice-ți dorești în planificarea ta!

commandsearch_en

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , | Leave a comment

3 soluții pentru a incorpora stilul Boho-chic în locuința ta

Ți-ai dorit mereu să-ți transformi locuința într-un spațiu mai artistic, mai colorat și mai interesant însă până acum nu ai avut ocazia? Atunci, anul acesta este momentul să încorporezi stilul Boho-chic în căminul tău, iar noi te putem ajuta cu sugestii!

Boho-Style-Fabric

  (mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment

pCon.planner 8.0: Înlocuiește obiecte cu rapiditate și ușurință

Dorințele clienților sunt foarte importante în orice proces de planificare de amenajări interioare, însă acest lucru se poate schimba deseori. Până la urmă, cum putem ști ceva cu siguranță până nu vedem cu ochii noștri?

pcon 8.0 website banner

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , | Leave a comment

pCon.planner 8.0 – filtrarea produselor, ușoară și rapidă!

Filtrarea produselor în pCon.planner a devenit mult mai ușoară. Noua funcție “Article Selection”, disponibilă cu ultima versiune a programului nostru de amenajări interioare, automatizează tot procesul de filtrare a produselor și-l face mai natural și mai eficient.

filtrare-produse-pCon 8.0_en

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , | Leave a comment

Noul brand MOOD de la SIMEX, disponibil în pCon.update

MOOD, noul brand al companiei românești SIMEX, este disponibil în pCon.update. Acest lucru înseamnă că poți folosi oferta de produse MOOD pentru proiectele tale oricând dorești!

pCon.update

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , , | Leave a comment

Living Coral, culoarea anului 2019!

Sunteți gata să încorporați “Living Coral” și în vestimentația, gadgeturile sau în mobila caselor voastre? Ei bine, e timpul să acționați deja, pentru că aceasta este culoarea anului 2019, aleasă de autoritatea principală din domeniu, Pantone!

Farmhouse-style-living-room-with-a-bright-coral-accent-wall-and-iconic-decor

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment