pCon.planner 8.1 – ești pregătit pentru primenirea de primăvară?

181106-Facebook_Titelbild_P-PL_8_1_EN

Primăvara a venit și noi o întâmpinăm cu cea mai nouă versiune de pCon.planner. Iată care sunt cele mai noi adiții ale versiunii pCon.planner 8.1:

1. Calitatea imaginilor, mult îmbunătățită (adio artefacte și aspect încețoșat)

În timpul procesului de randare, imaginile din versiunile precedente de pCon.planner aveau un aspect încețoșat, iar calitatea se pierdea. Cu versiunea 8.1, am reușit să înlăturăm această problemă.

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , | Leave a comment

Walter Knoll: Participă la concursul de realitate augmentată!

Walter Knoll este un jucator de top nu numai atunci cînd vine vorba de produsele lor, ci şi atunci când vine vorba de digitalizare. Compania îi invită pe utilizatori să efectueze o călătorie digitală și recompensează distracția cu premii de înaltă calitate.


Sursa: Walter Knoll

Continue reading

Categorie: Concurs, pCon.box | Tagged , , , | Leave a comment

Ergonomic și eficient – Descoperiți oferta Manade, de acum disponibilă în pCon!

Producătorul de componente destinate spațiilor office, Manade, poate fi găsit de acum și în oferta suitei de aplicații pCon. Compania franceză s-a remarcat încă din anul fondării sale (1972) prin soluțiile sale ergonomice, mereu adaptate cerințelor pieței.

ISOLA-ECRANS-copie

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , | Leave a comment

Nou în pCon.update: BakkerElkhuizen

Vă prezentăm încă o noutate pe care o găsiți în pCon.update: BakkerElkhuizen. Pentru cei dintre voi care sunteți familiarizați cu industria IT, poate că acest brand olandez vă este cunoscut. Pentru cei care nu au auzit de acest nume, vă invităm să parcurgeți rândurile de mai jos:

Despre BakkerElkhuizen

BakkerElkhuizen este o companie specializată în producția de soluții ergonomice high-end pentru utilizatorii computerului. Soluțiile oferite clieților intră atât în categoria hardware, cât și în categoria software.

Bakker Elkhuizen modelopnamen sept 2012

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , | Leave a comment

3D warehouse – soluția pentru cea mai recentă problemă

Poate că unii dintre voi au observant deja că Trimble (producătorul 3D Warehouse și Sketchup) a făcut o schimbare la Sketchup care afectează și integrarea acestuia în pCon.planner. Din acest motiv, modelele din versiunile mai vechi ale Sketchup nu mai sunt suportate. De vreme ce pCon.planner este prezentat drept o versiune mai veche (din motive de compatibilitate), descărcarea din 3D Warehouse nu mai funcționează.

Până când vom remedia problema în următorul update pCon (planificat pentru luna aprilie), mai jos veți găsi o soluție.

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , | Leave a comment

Rezistență și durabilitate la superlativ – EFG, de acum în pCon.catalog!

Atunci când dorești să mobilezi un spațiu de birouri, poate fi dificil să găsești piesele potrivite. Cu ajutorul EFG, lucrurile pot deveni cu mult mai simple.

efg-plan-8

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , | Leave a comment

Living Coral, culoarea anului 2019 – prezentare în pCon.planner!

Cu ocazia acestui articol, vom oferi un strop de atenție culorii anului 2019 (conform autorității principale din domeniu, Pantone): Living Coral, despre care am mai scris și aici.

Living_Coral_colorPatch

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , | Leave a comment

Adu primăvara în căminul tău cu aceste idei moderne de amenajări interioare

În articolul trecut îți recomandam 3 schimbări pe care să le faci în casa ta pentru a fi în ton cu primăvara. Acum îți propunem câteva idei moderne de home design pentru a întâmpina primăvară cu zâmbetul pe buze! Iată ce poți face:

1.       Vopsește tavanul în culori îndrăznețe!

Anul acesta sunt foarte la modă tavanele vopsite în culori îndrăznețe. Cyan, mov, roz pal sunt doar câteva sugestii pe care ți le oferim. Alege nuanța potrivită în funcție de tipul camerei al cărei tavan vrei să-l vopsești. Spre exemplu, dormitorul copilului ar arata foarte bine dacă ar fi vopsit mov sau cyan. Fii creativ!

Cyan-Painted-bedroom

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

3 schimbări în casa ta pe care să le faci pentru primăvară

Mai sunt doar câteva săptămâni și scăpăm oficial de iarnă! De aceea, echipa de la pCon.planner ți-a pregătit 3 sugestii despre cum poți amenaja locuința ta ca să fii în trend cu anotimpul florilor. Iată care sunt recomandările noastre:

1.     Folosesește nuanțele de muștar

Nuanțele de muștar se potrivesc de minune în anotimpurile mai calde, cum este primăvara. Dacă în anii anteriori se punea accentul pe obiecte de mobilier de mici dimensiuni în nuanțe de muștar, acum designerii recomandă piese mari, care să confere un aer de prospețime locuințelor. Aceste nuanțe merg foarte bine cu rozul, indigoul și albul imaculat. O idee de amenajare găsești în imaginea de mai jos.

yellow-mustard-wall-decor

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Acum în pCon.catalog: date configurabile de la SAVO

Despre Savo

Statul jos la birou timp de 8 ore sau chiar mai mult poate să creeze mari probleme de sănătate, în special la spate. Una dintre metodele de prevenție este mobilarea camerelor in care ne desfășuram activitatea cu echipament adecvat.

Cu 70 de ani de experiență în spate, Savo Office Seating își propune să livreze clienților săi produse trendy, care să fie în același timp capabile să ofere și un nivel de confort foarte înalt.

Savo_ConfigureYourChair2

(mai mult…)

Categorie: General, pCon.catalog | Tagged , , , , | Leave a comment