Producători: întâlnire analogică despre revoluția digitală

Peste 30 de reprezentanți ai industriei de mobilă pentru spații de birouri s-au strâns împreună în Fulda (Germania) pentru a obține și a împărtăși informații despre cele mai noi evoluții din domeniile digitalizarii și al vânzărilor. Acest eveniment a avut loc chiar înainte de ORGATEC, punctul de referință din fiecare an al industriei office. Cu ocazia întâlnirii, organizatorii au pregătit și un program bine ales, care a rezumat foarte bine ultimele noutăți tehnologice, asezonându-le cu exemple practice.

Ștefan Kokkes, Șeful Diviziei Internaționale de Marketing de la Industrieverband Büro und Arbeitswelt (iba), a ținut un discurs impresionant despre sectorul industriei de mobilă pentru spații de birouri în era digitală. El a prezentat inclusiv unele dintre perspectivele companiei sale cu privire la subiectul abordat. Discursul a fost o introducere perfectă pentru prezentarea noii aplicații de la punctul de vânzare, pCon.facts.

Fulda_pCon.facts_

(mai mult…)

Categorie: pCon.facts | Tagged , , , , , | Leave a comment

Produsele Camira Fabrics, disponibile acum în pCon.catalog

Camira, un producător renumit de țesături și textile, este de acum membru al pCon.catalog! Produsele sale, folosite într-o gamă largă de interioare, precum spații de birouri, școli, centre medicale, zone de retail sau chiar și autobuze și trenuri, pot fi regăsite în catalogul nostru virtual!

camira-fabrics

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , | Leave a comment

Cum să vă decorați locuința în alb și negru – soluții practice

Albul și negrul, folosite ca principale culori pentru decorarea unei locuințe, pot conferi respectivului cămin o notă de grandoare, dar și de eleganță și rafinament. Totuși, nu este deloc ușor să ne iasă mixul corespunzator, iar de multe ori rezultatele pot fi dezamăgitoare.

Aflați cum puteți să profitați de combinarea acestor două culori de bază pentru a vă decora locuința!

interior-minimalist-apartment-black-and-white

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Cum să deveniți maeștri iluzioniști în home design – tips & tricks

Chiar dacă aveți o locuință spațioasă sau una în care nu-ncap foarte multe, amenajarea interioară nu este deloc ușoară. Una dintre metodele foarte eficiente pentru a profita la maximum de ceea ce dispuneți este să folosiți câteva ponturi din manualul… Iluzionistului! Iată câteva sugestii:

1. Oglindă-oglinjoară, cum dăm impresia celei mai mari case din țară?

Pentru cei dintre voi care nu aveți prea mult spațiu în casă, oglinzile plasate inteligent pot rezolva problema pentru că pot crea iluzia unui spațiu mai mare. Pentru a reuși asta, nu trebuie decât să așezați o oglindă în cel mai depărtat loc de ușă cu putință.

oglinda-camera

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Cum să amenajați spațiile de birouri – 5 idei cu care nu dați greș

Amenajarea spațiilor de birouri poate fi un proces complicat. Este foarte dificil să construim mediul de lucru perfect pentru întreaga echipă, pe de-o parte, dar mai ales pentru fiecare angajat în particular. De la bun început trebuie să știm foarte clar dacă spațiile respective vor fi exclusiv pentru muncă sau vor fi mixte, muncă-relaxare.

Cu acest articol ne propunem să vă oferim 5 idei pentru amenajarea spațiilor de birouri. De asemenea, vă vom arata și cum anume vă poate ajuta programul de home design pCon.planner să vă construiți planurile exact așa cum doriți.

1. Lumina naturală, una dintre cheile creșterii productivității angajaților

Numeroase studii au arătat că lumina naturală stimulează productivitatea și creativitatea angajaților. Motivele sunt cât se poate de… naturale: oamenii-și petrec aproape jumătate din zi la birou, în spații închise, iar accesul la orice sursă outdoor nu poate să fie decât benefică.

De aceea, vă recomandăm să acordați mare atenție numărului de ferestre, dar și dimensiunilor acestora atunci când începeți proiectul de amenajare al unor spații de birouri. Mai multă lumină naturală vă va face angajații mai fericiți și business-ul mai eficient.

lumina-naturala-sursa

La secțiunea Wall elements din pCon.planner puteți găsi numeroase opțiuni și soluții pentru alegerea tipurilor de ferestre, în funcție de dimensiuni. În plus, puteți alege și sorta chiar și modelele de perdele. Totul este conceput pentru a vă lasa la-ndemână cât mai multe variante pentru a vă amenaja spațiile exact cum doriți!

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment

Calitate înainte de toate – brandul norvegian de mobilă Ekornes, acum în pCon.catalog!

Avem plăcerea să anunțăm un nou membru care se alătură pCon.catalog: firma producătoare de mobilă din Norvegia, Ekornes!

KontorIdealCity_1313x588

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , , , | Leave a comment

4 trenduri la modă în amenajări interioare toamna aceasta

Este acel timp din an când tonurile bogate și pline, culorile închise și motivele florale de mari dimensiuni sunt la modă în cazul amenajărilor interioare. Pentru că fără-ndoială că acesta este subiectul cel mai fierbinte al momentului, vă vom prezenta 4 trenduri care sunt foarte căutate toamna aceasta în home design. Iată care sunt acestea:

1. Motivele florale de mari… dimensiuni

Acesta este un trend cu adevărat special: până la urmă cui nu-i plac florile, și mai ales dacă sunt extinse la nivelul pereților (tapet), pernelor și chiar… așternuturilor? Cu cât sunt mai mari și mai impunătoare, cu atât mai bine. Aveți grijă totuși: încercați să păstrați cât mai simple restul elementelor care alcătuiesc restul accesoriilor. Vă doriți ca florile să fie în centrul atenției, nu?

BohoFlowersLPLarger

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Co-med și pCon entuziasmează sectorul medical din Germania!

Pe 20 iunie, cea mai mare asociație din domeniul tehnologiei medicale din Germania, Co-Med, a organizat un eveniment de mare anvergură dedicat prezentării ariei de aplicabilitate a pCon.planner, dar și a statusului dezvoltării aplicației de vânzări Co-med. Mai multe informații veți găsi în acest articol, pe care l-am pregătit special pentru a marca evenimentul mai sus menționat.

Bild-1

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Stiluri de amenajări interioare care prezervă vara tot timpul anului

Încă se simte în aer atmosfera de vară? Totuși anotimpul cald s-a terminat, cel puțin asta ne spune calendarul, însă asta nu ar trebui să ne-mpiedice să găsim idei pentru a păstra în continuare vibrațiile verii în căminele noastre.

Mai jos veți găsi câteva dintre cele mai cool stiluri de amenajare interioară de vară din 2018, care va vor duce cu gândul la vacanțele pe plajele însorite!

Stilul tropical

Cuvântul “tropical” vă amintește de cocktailuri, flamingo, frunze mari și verzi sau flori impresionant de colorate. Ei bine, acest stil de home design pune în valoare toate cele amintite mai sus. O explozie de greenery, fie ea reală sau tapetată pe absolut orice! Doar imaginația este limita pentru a crea cel mai paradisiac locșor de pe pământ chiar în confortul căminelor voastre!

leos_tropical

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Sedus integrează pCon.facts în ședințele naționale de vânzări

Sedus Stoll AG, una dintre companiile europene de top din domeniul industriei de mobilier office, este și un pionier în departamentul rețelelor de parteneri și al soluțiilor inovative de vânzări. Astfel, nu a fost nicio surpriză că “Digitalizarea la punctul vânzării” a fost subiectul de discuție de la ultima întâlnire de vânzări din Waldshut, iar comunicarea digitală cu clienții a fost focusul.

(mai mult…)

Categorie: pCon.facts | Tagged , , , , | Leave a comment