pCon.planner 8.0 – PDF Import

V-am anunțat deja despre noul format de import PDF, disponibil cu noua versiune de pCon.planner 8.0. În acest articol vă vom arata o scurtă prezentare video pentru a vă face o părere mai exactă.

181106-Website_Banner_P-PL_8_0

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , | Leave a comment

Ai încercat și tu noua versiune pCon.box?

Am prezentat-o live la ORGATEC, însă nu am vorbit suficient despre noua versiune a aplicației pCon.box.

Așadar este momentul ca cei dintre voi care nu au aflat încă să descopere avantajele celei mai recente versiuni de pCon.box!

pCon.box_AR_logo

(mai mult…)

Categorie: pCon.box | Tagged , , , , | Leave a comment

Colecția revizuită de noi materiale, disponibilă în pCon.catalog!

Pentru a comemora lansarea pCon.planner 8.0, suntem încântați să anunțăm că noua colecție de materiale revizuite este de acum disponibilă în pCon.catalog! Nu doar că absolut toate materialele sunt din acest moment mai bine optimizate și arată mai realist, însă am adăugat și numeroase modele nou-nouțe pentru că tu să ai parte de cea mai bună experiență posibilă!

Spre exemplu, te-ai fi așteptat vreodată să poți insera elemente precum asfaltul sau pavajul în designurile tale? Aceste 2 materiale sunt doar câteva exemple din lista noastră de materiale noi și îmbunătățite, selectate special pentru tine pentru că știm că ele pot conferi planificărilor tale ceva în plus.

NewMaterials_Wood

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , , , | Leave a comment

pCon.planner 8.0 – Vizualizările real-time, mult îmbunătățite

Materialele fac diferența!

Cu noua versiune pCon.planner 8.0, te poți bucura de vizualizări real-time mult îmbunătățite. Ce anume am schimbat? Află din rândurile de mai jos!

Prezentările de calitate au nevoie de ceva special pentru a ieși în evidență. Mobila frumoasă și planificarea ca la carte nu mai sunt suficiente. Este momentul să între în scenă materialele potrivite. Acestea influențează masiv realismul planurilor tale și fac deseori diferența dintre o prezentare bună și una cu adevărat excepțională.

Cu aceste lucruri în minte, am simțit că era timpul potrivit să îmbunătățim modelul de materiale, iar versiunea pCon.planner 8.0 ne-a permis asta!

Bild1_8.0

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , | Leave a comment

Help Center – importați pdf-urile cu releveele dorite direct în pCon.planner 8.0!

Una dintre cele mai importante noutăți pe care pCon.planner 8.0 le-a adus este posibilitatea importării releveelor în planurile create cu pCon. Cu ocazia acestui articol vom detalia puțin modul în care putem face acest lucru.

181106-Website_Banner_P-PL_8_0

(mai mult…)

Categorie: Tutorial | Tagged , , , | Leave a comment

Directional Light în pCon.planner – o soluție excelentă pentru iluminat

Suntem siguri că unii dintre voi ați observat deja lipsa setării “Sunlight” atunci când randați cu OSPRay. Vestea bună: în pCon.planner 8.0, soarele nu doar că strălucește în randări, dar deja luminează camerele în timp ce voi le… planificați.

Dar să vedem cum funcționează Directional Light.

Pentru a imita lumina soarelui, folosim o metodă deloc nouă, dar pe care nu am menționat-o prea mult până acum: așa numita directional light (preferăm termenul în engleză). Deoarece razele solare incidente sunt paralele atunci când ne referim la directional light, aceasta este capabilă să substituie cel mai fidel lumina soarelui.

WoistdieSonne_Vergleich

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , | Leave a comment

pCon la ORGATEC 2018

invitatie-ORGATEC-pCon

Așa cum v-am promis, revenim cu un scurt clip de prezentare de la cel mai important eveniment dedicat industriei de mobilier pentru spațiile office din lume, ORGATEC. Timp de 6 zile, echipa noastră de la EasternGraphics a fost prezentă în Cologne pentru a oferi tuturor oamenilor interesați cele mai noi informații în legătură cu suita de softuri pCon.

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment

pCon.planner 8.0 este live!

pCon.planner 8.0 este disponibil de acum pentru tine! După ORGATEC și lansarea pCon.facts, a venit momentul mult așteptat al apariției celei mai noi versiuni a softului nostru de amenajări interioare.

181106-Website_Banner_P-PL_8_0

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , | Leave a comment

Mutatul la casă nouă, o plăcere planificată cu…pCon.planner!

Cu toții am experimentat dificultățile unei mutări la casă… mai mult sau mai puțin nouă. Foarte puțini pot spune cu mâna pe inimă că acest proces este plăcut. Din contră, câte bătăi de cap ne poate da! Spre exemplu, tocmai când am crede că totul se potrivește de minune, ne dăm seama că nu-i deloc așa!

moving-boxes

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Nu ești încă familiarizat cu pCon.planner? Află tot ce trebuie să știi!

Dedicăm acest articol acelora dintre voi care nu sunt încă familiarizați cu aplicația de amenajări interioare pCon.planner, dar și-ar dori s-o încerce. Fără să ne mai lungim cu detaliile inutile, este timpul să trecem la explicații.

FAQs

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , | Leave a comment