Cele mai potrivite 3 flori de interior pentru primăvară

Cum poți să-ți amenajezi locuința mai bine primăvara dacă nu folosești cele mai populare flori de interior? Cu ajutorul naturii, poți conferi casei sau apartamentului tău o notă în plus de prospețime. În afară de acest lucru foarte binevenit, poți schimba cu ușurință starea ta de spirit, dar și a celorlalți membri ai familiei cu plantele ideale acestui anotimp!

Cu aceste idei în minte, iată 3 dintre cele mai populare flori de interior pe care le poți avea în locuința ta primăvara:

1.  Violetele

violetele

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Care este culoarea potrivită pentru birou – sugestii

Să alegem paleta de culori potrivită pentru spațiul de la birou poate fi… puțin spus problematic. Satisfacția noastră, ca angajați sau ca manageri este primordială, iar amenajarea spațiului office din punct de vedere cromatic ar fi bine să fie a great hit, nu miss!

Cu aceste considerente, iată câteva idei de culori care pot funcționa foarte bine în spațiile office:

Roșu

Roșu simbolizează pasiunea, puterea, hotărârea. Intens, nu? De asemenea, această culoare stimulează circulația sângelui, crește presiunea arterială și… pompează adrenalină. Cum putem folosi roșul în spațiile office? O idee ar fi să îmbrăcați sălile de conferințe în această culoare puternică! Nu trebuie deloc mult roșu, ci doar acolo unde contează. Lăsăți imaginația să vă ghideze!

Red-Meeting-Room-Accor-Hotels

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

pCon.planner 7.7, acum disponibil!

Aprilie este luna… surprizelor! De aceea, avem plăcerea să vă prezentăm noua versiune a planificatorului de cameră pCon: pCon.planner 7.7!

Facebook_P-PL_7_7_RO

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , , | Leave a comment

Rafturi confecționate manual de la ATBO – în oferta pCon.catalog

Încă un producător se alătură listei pCon.catalog! Oferta de rafturi confecționate manual a companiei daneze ATBO poate fi regăsită acum printre recomandările noastre!

reol_lysbambus_atbo

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , | Leave a comment

EasternGraphics, de acum partenerul Asociației Producătorilor Români de Mobilă

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm că de acum EasternGraphics este unul dintre partenerii Asociației Producătorilor Români de Mobilă, cea mai importantă entitate din țara noastră pe această nișă.

aplicatia_pCon_planner_1

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment

5 motive să-ți amenajezi singur locuința cu o aplicație de home design

Te simți pregătit sau măcar eșți interesat să-ți planifici de unul singur organizarea locuinței visate? Atunci iată 5 motive pentru care te poți apuca din acest moment să faci fix acest lucru, ajutat de o aplicație de home design precum pCon.planner!

randare-pcon

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , | Leave a comment

3 lucruri pe care trebuie să le faceți la venirea primăverii

Zăpada se topește cu repeziciune și chiar dacă temperatura de afară încă nu este pe atât de ridicată pe cât ne-am dori, cu toții simțim că primăvara este din nou foarte aproape.

Astfel, ne-am gândit că ar fi indicat să vă prezentăm 3 lucruri pe care trebuie neapărat să le faceți la venirea primăverii în locuințele voastre (un al patrulea lucru este să aruncați o privire peste aplicația noastră de amenajări interioare).

spring-home-design

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Ultra-violet, culoarea anului 2018 – 3 idei de home design

Ultra-violet este culoarea anului 2018, conform Pantone Colour Institute. Potrivit autorității mondiale în culori, ultra-violetul este suficient de puternică încât să inspire și să modeleze viitorul, pavând drumul pentru ce va să vină. Desigur, din punct de vedere al… culorilor!

O culoare îndrăzneață, ultra-violetul simbolizează spiritul neconvențional și inteligența sclipitoare (artistic vorbind). Întrebarea pe care ne-o punem este: cum să integrăm mai bine culoarea anului 2018 în home design? Utilizatorii aplicației pCon.planner pot fi interesați direct.

Teenage-bedroom-interior-design-with-violet-walls

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Alătură-te echipei EasternGraphics chiar acum!

Ești pasionat de software? JavaScript nu are secrete pentru tine? Îți dorești să creezi, să dezvolți și să faci design software? Atunci avem o veste bună: echipa EasternGraphics din Ilmenau, Germania, caută oamenii exact ca tine!

170814-Karriere_Box_2_EN

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , | Leave a comment

Idei în amenajări interioare primăvara 2018

A venit primăvara! În sfârșit ne putem bucura de soare, căldură și bună dispoziție!

Acum e cel mai bun moment să vorbim despre tendințele în amenajări interioare pentru primăvara, întrucât schimbările aduc… schimbări! Sau nu?

roomset-good-homes-magazine-ideal-home-show-2017-spring

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment