BOSIG GmbH, în catalogul OFML al pCon.planner!

Un nou membru important se alătură catalogului de date OFML al pCon.planner: compania dezvoltatoare de panouri acustice, BOSIG GmbH!

Trennwandsysteme

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , | Leave a comment

Industrial Interior Design Trend – se poate și altfel?

Stil și confort – aceste două cuvinte nu sunt neapărat primele care-ți vin în minte când te gândești la… industrie, nu? Ei bine, avem o veste pentru tine – în designul interior, stilul industrial poate fi extrem de stilat și… confortabil! Industrial Chic este termenul de ordine în acest caz și te asigurăm că poate fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru spațiile de birouri.

Ca să-nțelegi mai bine de unde pornim, este indicat să o luăm cu începutul.

MD319-K-CSG_1

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

pCon.planner 7.7 – accentul pe hașurare sau nu?

Revenim la discuțiile despre cea mai nouă versiune pCon.planner. Am trecut în revistă în ultimele săptămâni câteva funcții importante pe care pCon.planner 7.7 le aduce, însă nu am menționat un amănunt foarte important.

Atunci când este nevoie să scoateți în evidență anumite părți din planul vostru de design, hașurarea este foarte folositoare, întrucât e mai simplu de scos în evidență ceea ce doriți să subliniați în plan. Totuși, aici e și un inconvenient: hașurarea poate împiedica alinierea obiectelor pe suprafață.

Cu ajutorul celei mai noi versiuni pCon.planner, puteți de acum să activați sau să dezactivați cursorul de pe zonele hașurate. Acest lucru este posibil datorită modului “Hatch”, care este dezactivat în mod standard.

Aruncați o privire asupra videoului nostru de mai jos și veți înțelege mult mai bine procesul de hatching și rolul său!

Ca să aflați mai multe amănunte despre funcțiile pCon.planner 7.7, intrați pe pagina de Help Center disponibilă aici.

Descarcă pCon.planner 7.7

*Butonul de descărcare vă conduce la versiunea gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți un utilizator pCon.plannner PRO sau pCon.planner ME, vă rugăm să așteptați până când veți fi informați sub formă unei ferestre de auto-actualizare asupra disponibilității versiunilor voastre.

Categorie: General, pCon.planner | Tagged , , , | Leave a comment

3 idei super ca să aveți o terasă feng shui vara asta

Pentru norocoșii dintre voi care aveți case cu terase (sau plănuiți să vă cumpărați) dedicăm acest articol: 3 idei super pentru a aduce spiritul feng shui outdoor!

pretty-summer-terrace-balcony-penthouse-flowers-patio-pots-outdoor-furniture-nice-city-view-97449751  (mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

EasternGraphics la Design District 2018

În doar două saptamâni, cel mai important târg dedicat designului din Olanda, își va deschide porțile. Peste 200 de branduri de amenajări interioare, designeri celebri și academii de design își vor prezenta cele mai noi adiții în Van Nelle Fabriek, din Rotterdam, între 6 și 8 iunie.

Desigur, echipa noastră de la EasternGraphics Benelux va fi prezentă și vă așteaptă la standul S24!

Banner-UK-490px

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Co-med își pune toată încrederea în pCon!

Co-med, cea mai mare asociație de specialitate de retail din industria medicală, este de acum partener pCon.planner! Peste 50 de retaileri fac parte din asociația Co-med, alături de peste 200 de producători celebri!

Bild-Labor

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Home design de vara – 4 sugestii de culori must-have in the house

Mai avem foarte puțin și intrăm calendaristic în anotimpul cel mai călduros al anului. Și cum este indicat să fim pregătiți cât se poate de bine pentru venirea verii, de ce nu am discuta despre pregătirea locuinței pentru arșița ce va să vină?

bold-accent-wall-small-office-space

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

pCon.planner 7.7: Mai mult spațiu pentru planificarea… scărilor!

Pentru unele persoane, scările sunt doar niște lucruri necesare deoarece fac legătura dintre 2 etaje. Pentru alții, scările sunt epicentrul unui plan de design. Pentru cea de-a doua categorie de persoane, o scară (indiferent de natura acesteia) trebuie să fie un element-cheie care conferă plusul de estetică unui plan.

Treppen-Entwurf_ast_EN

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , | Leave a comment

pCon.planner 7.7 PRO – top 3 noutăți

Pentru că abia am lansat noua versiune pCon.planner și am discutat prea puțin despre varianta PRO a acesteia, a venit timpul să schimbăm lucrurile.

Facebook_P-PL_7_7_RO

(mai mult…)

Categorie: pCon.update | Tagged , , , , , | Leave a comment

Descoperă myO: produse decorative și acustice de calitate… franceză!

Din ce în ce mai prețuite, produsele decorative au apărut și în spațiul nostru de lucru abia acum câțiva ani. De cele mai multe ori, acestea sunt folosite acolo unde este foarte mult zgomot, întrucât au calitatea de a diminua, corecta sau chiar absorbi poluarea fonică.

myo

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , | Leave a comment