Piese de mobilier nemuritoare și eco-friendly – LAZZONI, de acum disponibil în pCon.catalog

Căutarea mobilierului de cea mai bună calitate pentru nevoile clienților se aseamănă deseori cu căutarea acului în carul cu fan. Totuși, dacă vă plac produsele eco-friendly și care pot rezista impactului nemilos al timpului, vă invităm să verificați oferta companiei LAZZONI.

09-768x3971

(mai mult…)

Categorie: pCon.catalog | Tagged , , , , | Leave a comment

pCon.planner ediția de toamnă – suport BIM și prezentare mult îmbunătățită!

Cum poți reuși să-ți impresionezi clienții și să primești comenzi după comenzi? Cu ajutorul serviciilor de top, desigur! Noua versiune pCon.planner, ce va fi disponibilă din această toamnă, va aduce noi îmbunătățiri care vor face aplicația de design interior chiar și mai puternică! Procesarea mai rapidă și aditiile referitoare la modul de prezentare al planurilor vor fi highlighturile.

Lucrează mai bine și mai eficient cu fișierele IFC

Faptul că fișierele de tip IFC pot fi încărcate în pCon.planner nu este un lucru nou. Această opțiune este disponibilă de ceva timp și ajută la asigurarea unui flux de informații eficient între arhitect și planificatorul de cameră. Următoarea versiune a pCon.planner va face lucrurile și mai bune.

În această toamnă vom introduce posibilitatea importului fișierelor IFC. Ideea este că în interiorul fișierelor IFC exportate vor fi stocate și date OFML. Asta înseamnă că informațiile produselor respective vor fi disponibile și în programul care primește datele. Astfel, procesele de creație, mobilare și management din planul tău vor primi un boost de eficiență, reflectând spiritul BIM și OFML!

Export_Import_IFC_EN

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

3 sfaturi prețioase pentru randarea interioarelor

pCon.planner nu este doar un excelent program de planificare 3D, ci este și o unealtă excelentă pentru vizualizarea și prezentarea designurilor de interior.

În acest articol vom discuta despre 3 lucruri foarte importante de care trebuie să țineți cont atunci când prezentați spații și concepte de interior create online.

Wohnung-ohne-Deko-V4-Final-500px-Kopie

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Cel mai important brand german de mobilă de lux, partener pCon.planner!

Walter Knoll, brandul numărul 1 de mobilă de lux din Germania (potrivit unui clasament întocmit de firmele EY, INLUX și KEYLENS), este de acum partener pCon.planner! Află mai multe despre acest parteneriat în rândurile de mai jos.

2-walter-knoll

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , , | Leave a comment

5 sfaturi pentru o planificare 3D eficientă cu pCon.planner

Acest articol este dedicat celor dintre voi care nu sunt experți în pCon.planner, însă-și doresc să-și îmbunătățească skill-urile în folosirea softului de amenajări interioare. Așadar, iată 5 sfaturi care vă vor ajuta să realizați asta.

architectural-design-architecture-blueprint-239886-2

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , | Leave a comment

3 FAQ despre pCon.planner

În acest articol vom răspunde la 3 dintre cele mai comune întrebări legate de aplicația de design interior pCon.planner.

FAQs

(mai mult…)

Categorie: Do you know? | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Ministrul Economiei din Thuringia, în vizită la EasternGraphics

Unul dintre popasurile ministrului Economiei din Thuringia, Wolfgang Tiefensee, a fost la sediul EasternGraphics, unde echipa noastră l-a întâmpinat cu motto-ul “Să facem Thuringia rezistentă la proba timpului atunci când vorbim despre digitizare”. Ministrul se află în mijlocul turului său de vară, intitulat “Tiefensee digital”, în care și-a propus să viziteze companii și instituții care au dezvoltat și implementat cu succes modele digitale de business, în diverse domenii.

DSC_0494

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , , , | Leave a comment

Nu știi cum să dai un boost prezentărilor tale? Noi avem soluțiile!

Imaginează-ți că ai un plan de design sau de produs care este pur și simplu perfect, însă nu ai idee cum să faci ca să-l prezinți cât mai eficient. Este crucial, în acest caz, să folosești cel mai bun unghi de vizualizare pentru a face remarcate toate aspectele designului tău. De ce? Este simplu: planul pe care l-ai creat trebuie să demonstreze de ce este mai bun decât altele și cum anume poate fi valorificat în sine.

Din fericire, problema pe care ți-am prezentat-o mai sus își are rezolvarea în softul nostru de amenajări interioare, pCon.planner. Mai jos îți vom prezenta câteva dintre modalitățile prin care pCon.planner te poate ajuta:

1. Alege stilul de randare potrivit

Planurile de amenajări interioare necesită să fie puse în valoare. Totuși, acest lucru nu înseamnă neapărat că au nevoie de randări fotorealiste de fiecare dată. Așadar, dacă ești de părere că designului tău i s-ar potrivi o paletă întreagă de culori sau, din contră, un clasic alb-negru, pCon.planner îți poate îndeplini orice nevoie.

musterwohnung-2-textured-pano-MOD1

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , | Leave a comment

Probleme cu modelele 3D Warehouse – soluția

Dacă ai încercat să foloseșți 3D Warehouse din pCon.planner în ultimele zile, atunci este foarte posibil să fi întâmpinat unele probleme. Ne cerem scuze pentru eventualele dificultăți în a accesa modelele 3D Warehouse, însă avem și o soluție pentru tine, care-ți va permite să folosești aceste modele.

pCon.planner-+-3D-Warehouse2

(mai mult…)

Categorie: pCon.planner | Tagged , , , , , | Leave a comment

pCon.planner Help Center – soluția problemelor tale!

Suita de aplicații pe care echipa de la EasternGraphics a creat-o este pe atât de densă, pe cât de utilă și practică. Totuși, ca în cazul oricărui set de programe profesionale, pot apărea și anumite dificultăți pe care le poți întâmpina atunci când lucrezi cu acestea.

Planificator pcon

(mai mult…)

Categorie: General | Tagged , , , | Leave a comment