pCon.catalog – peste 2 milioane de utilizatori i-au spus deja da!

randare-eastern-graphics-4

În articolele anterioare am tot adus în discuţie catalogul pCon.planner, fără totuşi să vă oferim prea multe detalii. Cu această ocazie vă vom prezenta numeroasele beneficii ale catalogului pCon.planner.

De asemenea, vom încerca să răspundem la câteva dintre cele mai importante întrebări pe care sigur le aveţi şi anume: ce este pCon.catalog, cum va poate ajuta, şi de ce să-l folosiţi.

Întrucât sunt atâtea lucruri de spus, nu vom mai sta să pierdem timpul şi vom începe cu răspunsurile la întrebările de mai sus. Să o luăm pas cu pas.

randare-eastern-graphics-3

1. Ce este pCon.catalog?

pCon.catalog este o platformă online unde producătorii şi distribuitorii din diverse domenii economice îşi pot prezenţa produsele într-un format grafic atractiv şi foarte bine structurat. pCon.catalog este integrat cu pCon.planner, aplicaţia noastră profesională de amenajări interioare ce foloseşte fişiere DWG ca format nativ.

Este important să ştiţi că pCon.catalog este disponibil atât pentru acces general, cât şi doar pentru utilizatorii înregistraţi. pCon.catalog general are deja peste 2 milioane descărcări, iar numărul este într-o continuă creştere!

2. Cum vă poate ajuta?

pCon.catalog prezintă o mulţime de idei din care utilizatorii se pot inspira pentru amenajarea interioară potrivită pentru proiectul lor. Aceste soluţii, care fac parte din oferta producătorilor şi distribuitorilor, sunt prezentate sub forma unor imagini interactive cu produsele respective. Aici poate veţi găsi necesar să aruncaţi o privire peste articolul nostru despre 2 dintre cele mai importante funcţii pCon.planner: Share CAD Models şi Impress. Asta dacă nu aţi făcut-o deja…

randare-eastern-graphics-2

Să revenim… Cu alte cuvinte, în pCon.catalog puteţi găsi idei de design pentru nenumărate tipuri de produse, de la mobilier de birou şi accesorii, la mobilier pentru baie, bucătărie, living, şcoli şi diverse instituţii, centre medicale, accesorii, materiale etc…

3. De ce să-l folosiţi?

Pe lângă prezentarea într-un format atractiv a foarte multe produse de top ale marilor distribuitori şi producători din amenajar interioare, pCon.catalog are numeroase alte caracteristici. Iată doar câteva dintre acestea:

– partajarea simbolurilor CAD în diferite formate

– accesul direct la diferite sisteme CAD şi la date fără instalarea acestora

– accesul internaţional 24/7 la milioane de modele 3D

– funcţii statistice pentru analiză accesărilor

– cataloage personalizate, în funcţie de interesele fiecăruia dintre voi

Încă o informație foarte utilă pe care trebuie s-o împărtăşim cu voi: pCon.catalog este integrat cu pCon.planner sau cu AutoCAD (cu ajutorul unui plug-în gratuit) şi oferă posibilitatea încărcării directe a obiectelor dorite în proiectele voastre, realizând practic propriile voastre prezentări.

randare-eastern-graphics-1v2

În esenţă, pCon.catalog este o unealtă excelentă pentru arhitecţii, designerii de interior, constructorii, distribuitorii şi utilizatorii care caută idei pentru amenajarea corespunzătoare a spaţiilor. În plus, catalogul pCon.planner este şi un tool excelent de marketing, pentru că oferă posibilitatea promovării produselor către un public format deja din milioane de utilizatori! Pentru mai multe informaţii despre targetul aplicaţiei de amenajări interioare pCon.planner, accesaţi acest link.

Concluzie

Acestea fiind spuse, sperăm din toată inima că articolul nostru v-a fost de folos. De asemenea, vă invităm să accesaţi linkul de mai jos pentru mai multe detalii referitoare la oferta completă a beneficiilor folosirii aplicației pCon.planner.

Distribuirea este permisă