Aplicaţia de design interior pCon.planner – este pentru tine?

pentru-cine-esteScriam într-un articol precedent despre cât de folositoare este aplicaţia de design interior pCon.planner pentru studenţi. Acum ne-am gândit să extindem subiectul utilităţii softului de amenajări interioare pCon.planner.

Aşadar, vom discuta despre celelalte categorii de persoane care pot avea beneficii dacă folosesc pCon.planner. Întrebarea-cheie la care vom încerca să răspundem sună aşa: este aplicaţia potrivită pentru tine? Păi să vedem…

Cui ne adresăm cu programul pCon.planner?

Echipa de la EasternGraphics a creat aplicaţia de amenajări interioare pCon.planner pentru mai multe tipuri de clienţi:

- producătorii de mobilă şi din industriile conexe acesteia

- designerii de amenajări interioare

- partenerii de dezvoltare care sunt implicaţi în procesul de dezvoltare al programului şi/sau în dezvoltarea de pluginuri pentru acesta

- studenţii şi cadrele didactice.

Să luăm fiecare categorie pe rând (cu excepţia ultimei, despre care am mai scris):

1. Producătorii de mobilă şi din industriile conexe acesteia

prezentare-mobila

Dacă eşti un producător de mobilă sau lucrezi într-un domeniu conex acesteia, atunci aplicaţia de amenjari interioare pCon.planner este soluţia perfectă pentru ţine.

Cu ajutorul softului nostru poţi să-ţi consolidezi vânzările beneficiind de o aplicaţie de prezentare 3D simplă, eficientă, rapidă şi completă. Această oferă echipei tale de sales unul dintre cele mai puternice instrumente de vânzări din industrie.

Dacă foloseşti softul pCon.planner, atunci te poţi bucura de numeroase funcţii utile ale unui program performant şi modern de amenajări interioare. De la catalogul interactiv, cu modelele CAD actualizate la zi, la configuratorul grafic de produse afişate în plan tridimensional sau la interfaţa plugin pentru integrarea de funcţii suplimentare, toate sunt disponibile pentru tine.

Alte plusuri ale aplicaţiei pCon.planner pentru producători:

- Este necesară doar o singură licenţă la nivelul companiei

- Ai un pachet dedicat de servicii (inclusiv acces la materiale de instruire şi la versiunile prelansate ale softului)

2. Designerii de amenajări interioare

professional-interior-designer

Dacă eşti designer, aplicaţia pCon.planner îţi permite să creezi şi să prezinţi proiecte de amenajări interioare dintre cele mai diferite şi variate, chiar şi pentru cei mai exigenţi clienţi ai tăi.

Echipa noastră are o experienţă de peste 20 de ani în dezvoltarea de softuri 3D de amenajări interioare şi de aceea îţi garantează că-ţi va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ţi îndeplini munca la cele mai înalte standarde.

Cu ajutorul funcţiilor pCon.planner, poţi să-ţi atragi clienţii cu uşurinţă, prezentându-le cele mai bune planuri de design interior pentru ei, poţi colabora cu arhitecţii pentru a-ţi îmbunătăţi lucrările şi poţi exersa creând relevee sau modele profesionale.

Mai multe informaţii despre utilitatea şi beneficiile funcţiilor pCon.planner găseşti aici.

3. Clienţii sau partenerii implicaţi în procesul de dezvoltare al programului

dezvoltare-software

Platforma pCon.planner este puternică şi se află într-o continuă evoluţie, tocmai pentru a putea să ofere clienţilor cele mai eficiente soluţii. Dezvoltatorii noştri îţi permit să-ţi încorporezi componentele propriului tău soft în pCon.planner, folosind interfaţa plugin.

Mai mult decât atât, ai şi posibilitatea să-ţi personalizezi aplicaţia pentru a se plia propriului tău sistem de vânzări.

Pachetul pCon.planner pentru parteneri include versiunea de dezvoltare (90 de zile), documentaţie API, plugin exemplu şi document Getting Started.

Cuvinte de încheiere

Sperăm că acest articol a făcut lumină cu privire la utilitatea aplicaţiei de amenajări interioare pCon.planner şi că ai reuşit să-ţi formezi o părere despre aplicabilitatea ei în domeniul tău de expertiză.

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>