pCon.basket CE: Succesul nu poate exista izolat

Modul în care lucrăm devine din ce în ce mai interconectat și necesită o tot mai mare flexibilitate; lucrul în echipă, virtual, este acum standard. Mai ales în vânzări, fișierele și informațiile despre proiecte trebuie transmise rapid, ușor și fiabil colegilor din echipa dvs. din back office, clientului sau altor parteneri de proiect. Acest nou mod de lucru necesită utilizarea inteligentă a instrumentelor digitale.

Prin intermediul conectării la Office 365 Storage, pCon.basket CE oferă posibilitatea de a accesa proiectele stocate în cloud în orice moment integrându-se astfel perfect cu infrastructura care vă este familiară. Proiectele existente din alte aplicațiile pCon pot fi procesate, salvate și exportate cu ușurință în pCon.basket CE. În acest fel puteți salva progresul muncii dvs. în orice moment, îl puteți partaja cu colegii de echipă sau puteți continua să lucrați la el într-o altă aplicație.

Încercați: pCon.basket CE »

Doriți să vă prezentați produsele în cel mai bun mod posibil în pCon.basket CE? Oferiți conținut extins de vânzări comunității pCon, pe lângă datele despre produse! Sună interesant? Contactați-ne, vom fi bucuroși să vă consiliem.

Aflați mai multe despre această puternică aplicație online la www.pcon-solutions.com/basket și, în următoarele săptămâni aici, pe blog.

Un mic sfat: Abonați-vă la blogul pCon pentru a fi la curent cu știrile pCon.

Distribuirea este permisă