Disponibil acum: pCon.planner 8.3.1

Vizualizarea ideilor este esențială pentru un proces de consultare de succes: pCon.planner 8.3.1 vine cu funcţii noi care vă ajută să vă prezentați proiectele în moduri care lasă impresii de durată – chiar și pe termen lung.

Disponibil acum: pCon.planner 8.3.1

Vizualizare live nouă

Cu noua vizualizare live din pCon.planner vă prezentați designul într-o fereastră separată, detașată, care vă arată designul fără niciun element GUI care ar putea distrage atenția – desigur, puteți de asemenea să afișați fereastra de vizualizare live pe un monitor secundar sau să o folosiți pentru prezentări la distanță.

Vizualizarea live este sincronizată cu zona de lucru, însă sincronizarea poate fi întreruptă și repornită oricând. Astfel, puteți determina în mod flexibil dacă partajați doar rezultatul inițial și final sau întregul proces de editare.

Exportați formate pentru AR

Aduceți-vă desenele de pe computer pe smartphone și în cameră: cu noile formate de export pentru realitate augmentată – AR (USDZ pentru iOS, puteți experimenta propuneri de mobilier și mobilier în medii reale. Pur și simplu exportați formatul corect, descărcați-l pe telefonul mobil și redescoperiți-vă planurile de interior. Fișierele de export pot fi desigur trimise clienților sau conectate în prezentări.

Cerințe: Dispozitivul mobil trebuie să fie compatibil cu AR, în Android poate fi necesar să instalați o aplicație de vizualizare AR.

Exemplu pentru Android

Exemplu pentru iOS

Obțineți cele mai recente știri pCon

Cu noua actualizare, cele mai recente știri de pe pCon Blog sunt afișate direct în pCon.planner, fie că e vorba despre date ale noilor producători din comunitatea pCon, știri din aplicațiile pCon, evenimente sau articolele ocazionale despre tendințele interioare. Datorită noii integrări pe blog, veți fi mereu la curent cu știrile pCon.

* Butonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți utilizator pCon.planner PRO sau ME, vă rugăm să așteptați să descărcați cea mai nouă versiune până când primiți solicitarea de dialog de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.

Distribuirea este permisă