pCon.basket CE: Conținutul de vânzări este cheia succesului

A avea informațiile corecte disponibile la momentul potrivit poate face diferența între eșecul și succesul în vânzări. În pCon.basket CE (la fel ca în pCon.box, pCon.facts și pCon.planner, apropo), aveți acces la o multitudine de informații despre produse, dincolo de prețuri și informațiile despre variante. Adaosul ideal la configurația puternică 3D în procesul de vânzare!

Imaginile inspiratoare și videoclipurile despre produse oferă impulsuri pentru proiecte noi. Certificatele vă oferă o privire de ansamblu, rapidă, asupra protecției împotriva incendiilor și a informațiilor despre impactul de mediu al produsului. Instrucțiunile utilizatorului, broșurile de produs, informațiile despre termenul de livrare și alte detalii ale producătorului sunt tot ceea ce trebuie pentru a răspunde rapid și în mod sigur la întrebările clienților.

În cazul în care întrebările rămân fără răspuns, aveți o linie directă către persoana de contact potrivită de la furnizorul dvs., datorită datelor de contact furnizate.

Încearcă: pCon.basket CE »

Doriți să aflați cum să faceți conținutul de vânzări al companiei dvs. disponibil pentru comunitatea pCon din pCon.basket și alte aplicații pCon? Scrie-ne un e-mail, vom fi bucuroși să vă sfătuim.

Aflați mai multe despre această aplicație online la www.pcon-solutions.com/basket și în săptămânile următoare aici pe blog.

Un mic sfat: Abonați-vă la blogul pCon și rămâneți la curent cu noutățile.

Distribuirea este permisă