Balconul este la o aruncătură de băț de casă

Chiar dacă anul acesta mulți oameni au fost nevoiți să-și limiteze vacanța de vară între cei patru pereți ai casei, săptămânile libere au putut fi totuși speciale. Când izolarea la domiciliu se impune ca formă de protecție, ce ar putea fi mai potrivit decât o excursie în propriul balcon? Dacă balconul dvs. este destul de monoton și căutați în continuare idei de proiectare a zonei dvs. de aer liber, avem vești bune: ne-am uitat puțin pe Internet și am adunat câteva idei inspirate – de la Urban Gardening Paradise până la un colț relaxant, ca de lounge, este totul acolo.

Porția de verde

Acum, cu grădinăritul urban, plantele pot fi semănate aproape oriunde. Această tendință își propune să aducă grădina în oraș și pe balconul dvs. Aceste mici biotopuri verzi nu numai că îmbunătățesc aspectul multor clădiri din beton, ci și microclimatul orașelor. Cel mai bun moment pentru plantare începe în aprilie / mai. Multe tipuri de legume, ierburi sau fructe de padure nu au nevoie de mult spațiu și pot fi plantate cu ușurință în jardiniere sau cutii pe balcon. Roșii, salată verde, lemongrass, căpșuni – Nici tu nu te poți hotărî? Din fericire, există diferite moduri de grădinărit ce pot fi aplicate chiar și pe balcoane mici. Paturile ridicate, europaletii cu cutii de plante, ghivece și jardiniere suspendate sau grădini verticale, toate sunt perfecte pentru astfel de proiecte verzi.

Dacă doriți, de asemenea, să cultivați propriile roșii pe balcon sau pur și simplu doriți să fiți înconjurați de verdeață densă, iată câteva idei inspirate:

ArchzineFoxy Oxie; Fresh IdeenGarten FräuleinApartment TherapyDeavitaElo7Fresh Ideen

1001 de nopți

Culorile strălucitoare aduc bună dispoziție :). Chiar și propriul balcon poate fi reproiectat în cel mai scurt timp cu acest motto în minte. Produsele cu o notă orientală sau în stil boho pot fi folosite deosebit de bine aici. Nu există nicio limită a culorilor – de la colorate la tonuri de pământ. Totul este posibil! Interacțiunea dintre cald și puternic, cu nuanțe reci și îndrăznețe face ca balconul dvs. să pară plin de viață și puternic. Cu toate acestea, cei care ar prefera să dea balconului lor o notă relaxată, preferă tonurile bej și pământii. Dar ambele stiluri au în comun faptul că, prin intermediul accesoriilor potrivite, pot crea o atmosferă confortabilă. Se pot folosi perne (multe!), covoare de exterior, perne pentru scaune sau chiar pufuri în stil boho precum și mese mici din lemn decorate cu lumânări și detalii jucăușe. Desigur, nici plantele nu ar trebui să lipsească! Dar nu numai culorile pot fi amestecate între ele, ci și materialele și formele. Acest lucru creează rapid o atmosferă ca în 1001 de nopți.

Interacțiunea mai multor culori simultane variază de la eclectic jucăuș la oriental confortabil. Poate ți se potrivește ceva?

AriyonainteriorFresh IdeenSo leb ichFresh IdeenFresh IdeenIbizabohogirlSweet HomeHunker

Oază relaxată de calm

Balcoanele nu trebuie să fie neapărat noua grădină sau o mare de culori. Dacă doriți să creați o oază de liniște pentru relaxare cu sau fără prieteni, cel mai bine este să folosiți culori subtile și mobilier din materiale naturale. Pentru cei cărora le place să invite prieteni pentru o întâlnire confortabilă, mobilierul din paleți DIY ieftin este potrivit în acest scop – nu numai că arată confortabil, ci cu pernele tapițate potrivite chiar este! Plantele pot ajuta la intrarea într-o dispoziție confortabilă. Cei care încă nu vor să se lipsească de culoare pot lucra cu nuanțe subtile de albastru sau verde. Se spune că ambele nuanțe au un efect relaxant, calmant și răcoritor. Atmosfera privată poate fi completată cu o protecție de confidențialitate, de exemplu cu țesături translucide lungi – și dacă vântul bate ușor…

Această asociera îți oferă și imaginea și un sentiment relaxat? Lăsați ziua să se încheie în liniște sau aprofundați conversațiile cu prietenii, acesta este cu siguranță locul potrivit:

Royal Design StudiogofemininWestwing nowWestwing nowSo leb ichHomes to loveHome DecorMoje Wlasne 

 

În catalogul nostru pCon.catalog și 3D Warehouse veți găsi și modele 3D pentru mobilier de exterior. Ești un profesionist în designul interior? Atunci creați un cont pCon și solicitați un abonament la comunitatea pCon – acest lucru vă permite să solicitați date 3D configurabile, inclusiv multe informații suplimentare despre produse și prețuri, de la diferiți producători de mobilă.

Distribuirea este permisă