Nou în pCon.planner 8.3 – Informații despre produs pentru proiecte și prezentări

Astăzi, designerii de interior nu mai sunt doar specialiști în domeniul amenajării spațiului, ci și minți creative care gestionează date extinse ale proiectului și îl pregătesc pentru prezentările clienților. Pentru a nu pierde imaginea de ansamblu și pentru a putea accesa rapid informațiile corecte, cum ar fi imagini, instrucțiuni de asamblare, broșuri, informații de livrare și de contact, pCon.planner 8.3 oferă „Informații despre produs” actualizate și specifice fiecărui proiect în parte, direct de la producător.

pCon.planner - Informatii produs

Pentru a accesa informațiile suplimentare, selectați un articol cu informații comerciale din proiectul dvs. În acest exemplu am ales o compoziție de dimensiuni reduse, cu mobilier de la producătorul german „Interstuhl”. Apoi, navigați la bara de instrumente din partea dreaptă și faceți clic pe noua pictogramă cu numele corespunzător. În funcție de informațiile furnizate aici de producătorul respectiv, acum se pot prelua un număr mare de imagini, fișiere PDF și alte informații.

pCon.planner - Layout

Noua opțiune este utilizată cel mai bine în combinație cu zona de layout din pCon.planner. Cu un clic pe mouse, textele și imaginile din fereastra Informații despre produs pot fi poziționate pur și simplu direct în desen sau în paginile de layout.

Accesați informațiile actualizate de la producător foarte ușor și faceți prezentările și mai informative. Experimentează noile funcții ale planificatorului 3D și descarcă acum pCon.planner 8.3!

Descarcă pCon.planner 8.3

*Butonul de descărcare este pentru versiunea standard a pCon.planner. Dacă sunteţi un utilizator de pCon.planner PRO sau ME, vă rugăm să aşteptaţi până vă apare mesajul de actualizare automată din aplicaţie.

Distribuirea este permisă