Vestiare și dulapuri de la Eskoleia AS disponibile în pCon.catalog

Modelele 3D și materialele de la Eskoleia AS sunt acum disponibile în portalul pCon.catalog pentru a fi utilizate în proiectări.


Prezentare Eskoleia AS cu cuvintele proprii

Imagine: Eskoleia AS

Imagine: Eskoleia AS

Cu peste 100 de ani de experiență în fabricarea produselor din tablă subțire, Eskoleia AS a devenit liderul norvegian de dulapuri de oțel pentru case private, companii private și instituții publice. Dar asta nu este totul: pe lângă producția de oțel, Eskoleia AS coordonează o grădiniță și, de asemenea, ajută oamenii neîncadrați în normele unei vieți de muncă să aibă oportunitatea de a aplica practici de lucru și să își dezvolte abilități care să îi ajute să facă algeri bune în carieră. În calitate de companie axată pe învățare, Eskoleia AS organizează instruiri individuale și personalizate pentru ucenici și cursanți în nu mai puțin de 13 discipline profesionale.

Imagine: Eskoleia AS

Imagine: Eskoleia AS

Imagine: Eskoleia AS

Imagine: Eskoleia AS

Portofoliul de produse al Eskoleia se aplică în numeroase medii: dulapuri în grădinițe, școli, universități și săli de sport, rafturi și bănci în vestiarele bazinelor de înot și studiouri de fitness sau chiar ca vestiare pentru poliție din sectorul public. Toată producția și dezvoltarea produselor are loc în propriile fabrici din Kongsvinger, care se află la aproximativ 100 km de Oslo. Alături de posibilitățile de proiectare individualizată a culorilor și materialelor, aceasta versatilitate duce la oportunități extraordinare de adaptare rapidă și personalizată la nevoile clienților.


> Vezi aici modelele din portalul pCon.catalog

Indiferent dacă sunteți arhitect, proiectant sau distribuitor de mobilă, suntem siguri că putem livra produsele și serviciile potrivite pentru a completa proiectul dumneavoastră.

Distribuirea este permisă