pCon.planner 7.6 exclusiv – noutăți la secțiunea Print & layout

Randare pCon.planner

Am omis până acum să discutăm despre noutățile pe care pCon.planner 7.6 le aduce secțiunii Print & layout, una foarte importantă pentru utilizatorii noștri. Fără să pierdem prea mult timp, iată-le:

Object Interactors, de acum disponibili și pentru paginile de printat

La fel de simplu că și când ați lucra în zona de planificare, cu pCon.planner 7.6 aveți posibilitatea să folosiți object interactors și pentru paginile de printat. Cu ajutorul celor patru săgeți direcționale, puteți muta toate obiectele dorite, în funcție de necesitățile voastre. De asemenea, interactorii pot fi folosiți și pentru elementele de desenat, pentru texte și pentru ștampile.

Acestia pot fi activați sau dezactivați din setările zonei de planificare.

Setați transparența imaginii

Imaginile de pe paginile de printat care includ un nivel de transparență pot fi tweak-uite până la volumul dorit prin intermediul Editorului de Proprietăți. Doar în pCon.planner 7.6.

Performanță și calitate la nivel înalt

Datorită îmbunătățirii performanței din pCon.planenr 7.6, paginile voastre de printat vor fi afișate în timp real mult mai fluent. De asemenea, și procesul de printare propriu-zis a primit un face-lift. PDF-urile printate sunt de acum mai mici.

Nu în ultimul rând, textul și adnotările sunt mult mai lizibile și mai clare după print. Câmpurile text printate sub formă de PDF-uri sunt recunoscute automat ca atare, astfel încât textele pot fi copiate din PDF-uri.

Deocamdată atât despre secţiunea Print & layout. Pentru mai multe informații despre noutățile pCon.planner 7.6, puteți arunca o privire asupra acestui articol. Nu uitați să dați un like & share paginii oficiale de Facebook pCon.planner!

Distribuirea este permisă