Configurarea produselor cu OAP – individualitate prin intermediului unui sistem

Varietatea și individualitatea sunt astăzi mai căutate decât oricând, mai ales în sectorul mobilierului. Răspunsul pieței: sistem de mobilier flexibil, în care clientul poate adapta culorile și dimensiunile și selecta sau deselecta accesoriile. Mobilierul standard din catalog devine astfel unic.

Sistemul de rafturi LO Next, din cadrul Lista Office LO, premiat anul acesta pentru design de RedDot, este un exemplu primordial de sistem de mobilier care poate fi personalizat – cu o gamă din ce în ce mai mare de opțiuni de design. Însă în cazul în care clientul se bucură de o mai mare libertate de proiectare, managerul de produse se confruntă cu o complexitate tot mai mare. Lista Office LO se bazează pe soluții de configurare de la EasternGraphics pentru prezentarea și prelucrarea ușoară a divizorului și a sistemului său de rafturi care pot fi personalizate la un nivel foarte înalt al detaliilor.

LO_Next_Red_Dot_2020
Utilizat aici este OAP – OFML Aided Planning – un concept în sistemul de date OFML. Datorită dinamicii sale crescute și a experienței plăcute de utilizare se potrivește perfect cu versatilul LO Next.

Utilizatorul este la curent cu opțiunile configurabile prin interacțiuni specifice, plasate pe produs; cu un clic sau cu vârful degetului, funcțiile pot fi imediat schimbate și pot fi adăugate accesorii noi. Într-un mod ludic, clientul experimentează diferitele posibilități de proiectare oferite de produs. Acest beneficiu se răsfrânge și asupra forței de vânzări din domeniu, care utilizează soluția de configurare în ședințele de consultare privind Lista Office LO. Rafturile individuale sunt create în mod interactiv și, datorită mecanismelor de verificare tipice OFML, rezultatul configurat poate fi transmis direct pentru a plasa comanda.

pCon.box
Săptămâna trecută, sistemul de rafturi LO Next a primit un facelift și prezintă, astfel, chiar mai multe opțiuni de proiectare. Împreună cu actualizarea reală a produsului, datele disponibile în aplicațiile pCon au fost, de asemenea, revizuite. În strânsă cooperare cu Lista Office LO, au fost astfel implementate îmbunătățiri fundamentale ale conceptului de configurare. Rezultatul: mai multă libertate de proiectare, cu un confort sporit în planificare și un proces de configurare optimizat, care ghidează utilizatorul către o soluție de rafturi complet individuală, cu și mai puține clicuri.

Vedeți cu ochii dvs. în pCon.box sau în pCon.planner.

Solicitați datele de planificare ale Lista Office LO prin pCon.login.

Distribuirea este permisă