Update pentru pCon.box!

pCon.box este partenerul tău inteligent în procesul de vânzare – chiar și atunci când stai acasă. Proiectează soluții ideale pentru spațiile clienților tăi și îmbunătățește-le cu informații valoroase despre fiecare produs. Datorită funcțiilor de partajare inteligentă din cadrul aplicației, poți să îți informezi constant clienții cu privire la progresul actual și starea proiectului: trimite fișiere de proiect și de produs, imagini și fișiere CAD clienților tăi și permite-le să descopere design-urile tale pe smartphone, tabletă sau computer, oriunde s-ar afla.

Nou în această actualizare:

  • Capturarea design-urilor în modul AR funcționează acum mai ușor.
  • Poți include informații suplimentare în listele tale de articole PDF: informații despre destinatar, un mesaj postat și note de subsol.
  • Atunci când aplicația a rulat în fundal o perioadă, unii dintre utilizatorii noștri au constatat că materialele apăreau negre. Am rezolvat acest bug.
  • Utilizatorii Android pot beneficia acum și de un schimb mai confortabil între pCon.box și pCon.facts.

Sperăm că te vei bucura de aceste îmbunătățiri, alături de îmbunătățirea experienței generale de utilizare și de repararea bug-urilor cunoscute.

Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app

Distribuirea este permisă