Bejot: Disponibil acum în pCon.catalog

O gamă largă de date 3D configurabile de la Bejot este acum disponibilă pentru descărcare din pCon.catalog.


Prezentare Bejot cu cuvintele proprii

Imagine: Bejot

Imagine: Bejot

Fabrica a fost înființată acum aproape 30 de ani. La început a fost un mic atelier de tâmplărie, care cu timpul s-a transformat într-una dintre cele mai mari fabrici care produc mobilă de birou în Polonia, și care angajează în prezent aproximativ 220 de persoane. Încă de la început, Bejot a fost o companie familială deținută și operată de Dariusz Wilk.

Bejot este unul dintre liderii din industria mobilei poloneze, dar merită subliniat faptul că aproape cincizeci la sută din producție sa se vinde pe piețele de export. Fabrica Bejot datorează acest rezultat în principal soluțiilor acustice foarte bine dezvoltate precum și unei abordări inovatoare a interacțiunii angajatului cu spațiul său de lucru, la birou.

Imagine: Bejot

Imagine: Bejot

Brandul Bejot este sinonim în primul rând cu experiență, îmbinată apoi cu o abordare inovatoare a produsului, dar și cu atenția la cele mai mici detalii. Sutele de ore petrecute în proiectarea, consultarea și testarea fiecărui element, precum și o abordare fără compromisuri în alegerea materiilor prime sunt factorii care ne garantează cea mai bună calitate. Cunoștințele acumulate de-a lungul anilor au permis dobândirea unui know-how unic și crearea unor concepte precum Green Park Office, care reprezintă esența Bejot.


 

Distribuirea este permisă