SilentLab: Acum în comunitatea pCon

Datele OFML de la SilentLab sunt acum disponibile în biblioteca de produse pCon. Solicitați datele configurabile ale companiei prin pCon.login.


Prezentare SilentLab cu cuvintele proprii

Imagine: SilentLab

Imagine: SilentLab


Ne place liniștea atunci când lucrăm. De aceea am conceput SilentLab, un loc în care să creăm liniște și să o expediem acolo unde este cel mai necesară. Soluțiile noastre originale de acustică pentru birou decupează oaze de calm și intimitate chiar și în cele mai zgomotoase medii interioare.

Birourile deschise sunt astăzi mai populare decât oricând însă, alături de o interacțiune sporită, acestea produc și un zgomot asurzitor. Datorită echipei noastre de experți în acustică, putem oferi companiilor posibilitatea de a le crea angajaților lor spații de lucru protejate de stimulii care le-ar distrage atenția, spații care să le alimenteze eficiența și să le mențină colaborările la un nivel optim. MICROOFFICE-urile noastre izolate fonic, panourile acustice de perete, tavanele suspendate, precum și diverse alte accesorii pentru reducerea sunetului, se regăsesc toate în portofoliul de produse al fabricilor noastre interne, din Republica Cehă.

Abordăm holistic sunetul susținut, iar acest lucru ne permite să creăm soluții acustice complete. De asemenea, putem colabora cu dvs. pentru a concepe soluții extrem de personalizate, adaptate cu precizie nevoilor dumneavoastră. Esteticul vizual este la fel de important pentru noi ca și performanța de top, motiv pentru care toate produsele noastre îmbină design-urile unice cu funcționalitatea maximă. Recent, MICROOFFICE UNIQ și CUBIQ au fost distinse cu premiile de design pentru produsul Red Dot din 2019, o confirmare neprețuită a ideilor inovatoare ale SilentLab.


 

Distribuirea este permisă