Nowy Styl: Disponibil acum în pCon.catalog

Datele 3D configurabile de la Nowy Styl sunt disponibile prin pCon.catalog.


Prezentare Nowy Styl cu cuvintele proprii

Grupul Nowy Styl Group este lider european în soluții complete de mobilă pentru birouri și spații publice. Datorită unicității modelului său de afaceri, Grupul oferă un serviciu excelent de mobilare interioară bazat pe o analiză aprofundată a nevoilor clienților, pe eficiență, organizarea muncii, ergonomie și acustică. Experiența Grupul Nowy Styl, precum și facilitățile tehnologice și de producție asigură adaptarea „pe comandă” a fiecărei oferte.

Abordarea flexibilă a clienților, inovația și cultura organizațională excepțională au făcut ca Grupul Nowy Styl să fie una dintre cele mai mari și cele mai dezvoltate companii de mobilă din Europa. Veniturile sale anuale se ridică la peste 300 de milioane de euro. Compania are propria sa rețea de distribuție internațională care cuprinde structuri locale de vânzări în 17 țări din întreaga lume (prezente pe cele mai importante piețe europene și în Orientul Mijlociu). Angajând manageri și angajați locali, compania reușește să ajusteze oferta la nevoile clienților și să le ofere un serviciu profesionist.

În fiecare zi compania echipează noi clădiri de birouri, centre de conferințe, cinematografe, stadioane, săli de muzică, sport și facilități multifuncționale. Portofoliul grupului include, printre alte mari corporații internaționale, și instituții culturale precum: Orchestra Națională Poloneză Radio Simfonică, Opera din Munchen, precum și toate stadioanele poloneze unde au avut loc Campionatele Europene UEFA 2012. Pe scaunele Grupului s-au așezat șefii de guvern care au participat la Summit-ului NATO de la Lisabona; însă scaunele grupului pot fi găsite și în Cancelaria Germană și în Teatrul Leicester Square din Londra.


 

Distribuirea este permisă