Nu ești încă familiarizat cu pCon.planner? Află tot ce trebuie să știi!

Dedicăm acest articol acelora dintre voi care nu sunt încă familiarizați cu aplicația de amenajări interioare pCon.planner, dar și-ar dori s-o încerce. Fără să ne mai lungim cu detaliile inutile, este timpul să trecem la explicații.

FAQs

pCon.planner, un soft de home design super simplu de folosit, dedicat profesioniștilor

În primul rând este bine să știi că aplicația de amenajări interioare pCon.planner este dedicată profesioniștilor care lucrează sau au legături cu sectoarele de arhitectură și de office planning. De asemenea, experții de la EasternGraphics, compania creatoare a suitei de softuri pCon, oferă servicii de training tuturor celor interesați să aprofundeze planificările de home design 3D.

Așadar, dacă-ți dorești să creezi un plan de amenajări interioare 3D cu rapiditate și eficiență maximă, atunci pCon.planner este probabil cea mai bună soluție pe care o ai la-ndemână în acest moment. Ea îți permite să faci configurații grafice ale produselor pe care le dorești, indiferent dacă acestea sunt integrate într-un proiect deja început sau unul nou.

Prin intermediul pCon.planner, poți accesa modele 3D preferate dintr-o galerie uriașă, poți randa proiectul dorit sau chiar poți realiza animații și imagini panoramice. Mai mult decât atât, cu pCon.planner beneficiezi de opțiunea multi-ferestre, cu ajutorul căreia poți vedea planul tău afișat simultan în mod 2D și în mod 3D.

Totul sună deja mai ușor, nu?

Ești designer sau arhitect? Cu pCon interacționezi direct cu profesioniștii din industrie!

Dacă faci parte din branșa arhitecților și a designerilor, trebuie să știi că aplicația pCon.planner (dar și celelalte aplicații din suita pCon) îți facilitează contactul direct cu o mare parte din profesioniștii din domeniile tale. În plus, pCon.planner îți permite să creezi o punte de legătură cu toți clienții tăi, implicându-i direct în procesul de creare a planurilor 3D (citește mai multe aici despre cel mai nou membru al suitei, pCon.facts).

Cu ajutorul prezentărilor 3D ultra-realiste de care pCon este capabilă, promovarea produselor tale trece deja la nivelul următor de performanță. Aplicația noastră îți permite să economisești timp prețios, să-ți îmbunătățești eficiența departamentelor de sales și, per ansamblu, să fii mai performant.

Vrei să devii un profesionist desăvârșit? Participă la cursurile pCon!

pCon.planner și suita de aplicații marca pCon îți pune la dispoziție multe cursuri și seminarii de perfecționare în domeniul designului interior virtual. Pentru informații suplimentare, accesează această pagină și trimite-ne o solicitare!

Așadar, în încheiere, iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale aplicației pCon.planner:

– economisești foarte mult timp datorită eficienței și simplității în folosirea softurilor pCon

– creezi planurile de home design dorite de la A la Z în aceeași aplicație

– transferi cu ușurință planurile tale către alte aplicații CAD prin funcțiile de import și export fișiere

– ai acces la o mulțime de unelte de prezentare a proiectelor pentru a-ți atrage clienții

– beneficiezi de o interfață simplă și intuitivă, care-ți facilitează procesul de învățare al planificării din home design

În cazul în care te-am convins să-ncerci și tu aplicația pCon, te invităm să ne contactezi oricând îți dorești! O poți face chiar și cu un mesaj la acest articol.

Distribuirea este permisă