pCon.facts: Servicii la punctele de vânzare

Macro-trenduri, mobulitatea informației și infotainment – toate la pachet cu pCon.facts!

Caracterul informațional, cel comunicațional și infotainment-ul sunt cele 3 mari concepte care caracterizează punctul de vânzare. De ceva timp, doar simplu factor de entertainment pe care un produs îl are nu mai este de ajuns. În schimb, toată aria de servicii din jurul acestuia, de la generarea interesului clientului și până la activitățile de după vânzare, au devenit din ce în ce mai importante.

Timpul consumatorului este foarte prețios și tocmai de aceea este nevoie de o consultanță de cea mai înaltă calitate. Pregătirile în acest sens trebuie să fie foarte minuțioase, pentru că informațiile trebuie servite prompt și cu maximă eficiență clienților.

Cu ajutorul potențialului uriaș al datelor OFML, puteți fi siguri că veți adauga plusul de calitate pentru prezentările produselor voastre, iar pCon.facts este soluția cu care nu veți da greș.

Informații interactive de produse pentru Smartphone-uri, la un nou nivel!

Cu pCon.facts, ai acces la o unealtă de consultanță mobilă care oferă producătorilor acel canal ideal capabil să înglobeze toate informațiile despre produsele lor. Fie că discutăm despre prețuri, despre caracteristicile de bază, certificări, imagini de cea mai înaltă calitate, broșuri sau ghiduri de instrucțiuni, cu aplicația noastră mobilă puteți fi siguri că fiecare client va avea la dispoziție răspunsul la absolut orice întrebare.

În plus, vizualizările 3D în timp real, care permit zoom in pentru observarea celor mai mici detalii, sunt și acestea disponibile!

pCon.facts conferă rețelei voastre de vânzări toată gama de informații relevante despre  produs. Totul disponibil pe smartphone! Puteți vedea un exemplu concret de la Sedus Black Dot, unde utilizatorul are la dispoziție toate informațiile la atingerea unui singur buton!

Listare de produse croite pentru fiecare utilizator în parte

Ca punct de plecare pentru crearea ofertelor și a portofoliilor de prezentare, utilizatorii își pot crea propriile liste de produse, în funcție de cerințele și dorințele lor. Următorul video demonstrează cum compresia listărilor de produse se transformă într-o prezentare clară și concisă a ofertelor.

pCon.facts suportă conceptele de configurare OFML care sunt compuse din mai mult de un produs. Liste de produse detaliate cu informații despre fiecare produs și componentele sale adiționale sau o prezentare comprimată – la alegerea utilizatorului! Mai sus v-am pregătit un exemplu de la Sedus attention.

Îmbunătățește expertiza de consultanță, crează conexiuni între parteneri de business

pCon.facts aduce informația vitală despre produs exact acolo unde este mai mare nevoie de aceasta: la punctul de vânzare. Mai mult decât atât, pentru orice fel de întrebări suplimentare, aplicația permite contactarea directă a furnizorilor fiecărui produs. Puteți chiar aranja întâlniri la punctul de vânzare sau să le oferiți clienților servicii de management și consultanță electronică.

Notă: Aplicația pCon.facts este o aplicație profesională, dedicată utilizatorilor autorizați. Pentru a va accesa informațiile de producător, este necesar un cont personalizat pCon.update sau pCon.login. Aflați mai multe informații despre pCon.login de aici.

pCon.facts va fi lansată oficială cu highlight-ul din industrie ORGATEC 2018. Ca producător, este timpul să vă pregătiți să faceți un salt important spre noile trenduri din industria de mobilă B2B.

Distribuirea este permisă