Mutatul la casă nouă, o plăcere planificată cu…pCon.planner!

Cu toții am experimentat dificultățile unei mutări la casă… mai mult sau mai puțin nouă. Foarte puțini pot spune cu mâna pe inimă că acest proces este plăcut. Din contră, câte bătăi de cap ne poate da! Spre exemplu, tocmai când am crede că totul se potrivește de minune, ne dăm seama că nu-i deloc așa!

moving-boxes

Din fericire, softul de amenajări interioare pCon.planner este capabil să facă adevărate minuni și ne poate ajuta în mai multe moduri! Să vedem cum anume…

Cu pCon.planner puteam realiza copii fidele ale planurilor locuințelor

Când ne găsim locuința visată, nu există moment în care să nu ne imaginăm 1000 de moduri de a o decora și de a o aranja pentru a ilustra cât mai bine ceea ce ne reprezintă. Culorile pe care le-am putea folosi, mobilierul și spațierea camerelor sunt doar câteva dintre lucrurile care ne trec prin minte… Ei bine, de cele mai multe ori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Cu ajutorul pCon.planner putem rezolva problemele!

Programul nostru de home design permite crearea de copii fidele ale planurilor caselor. Toate elementele obișnuite unei locuințe pot fi inserate: de la ferestre, uși, geamuri și până la piesele de mobilier pe care vrem să le integrăm. Așadar, cu pCon.planner putem construi versiunea digitală a căminului nostru cel nou!

Marele avantaj? Construind planul pe baza schițelor reale ale locuinței putem verifica dacă tot ceea ce am dori să inserăm s-ar potrivi și în casa reală. În concluzie: adio surprize neplăcute!

Aranjamentul perfect via pCon.planner!

rsz_p1050732_1

De-ndată ce ne asigurăm că dimensiunile mobilierului sunt potrivite pentru nouă locuință și pot încăpea așa cum ne-am dorit, este momentul să ne decidem unde anume vom pune lucrurile. Până la urmă, nu-i deloc plăcut să fie nevoie să mutăm un pat imens de N ori pentru că nu-i putem găsi cel mai potrivit amplasament, nu? În pCon însă totul este foarte ușor de mutat!

pCon.catalog și 3D warehouse cuprind milioane de modele 3D CAD ce pot fi inserate în planurile noastre și scalate la dimensiunile pe care ni le dorim. După ce așezăm obiectul ales, îl putem manipula cu ușurință în interiorul planului. În plus, putem chiar și să grupăm obiectele laolaltă. Aranjamentul camerei nu a fost niciodată mai simplu!

Ultimele retușuri

După ce am găsit locșorul ideal pentru fiecare lucru, mai rămâne doar un pas de făcut. Desigur, ne referim la ultimele retușuri: culoarea vopselii, covorul și podeaua, micile decorațiuni… Nici aici nu trebuie să ne facem griji, întrucât pCon.planner ne oferă soluția la-ndemână.

În catalogul de materiale, vom găsi tot ceea ne trebuie, de la culoarea vopselii, la tapet, țesături, gresie, faianță ș.a.m.d. Astfel, ne va fi super comod să descoperim combinațiile de culori și de stiluri care să ne mulțumească pe deplin.

Înainte să ne dăm seama, toate cutiile vor fi despachetate, stresul va fi demult dispărut, iar locuința în care ne-am mutat va fi exact așa cum ne-am dorit. Totul cu ajutorul pCon.planner!

Ai început și tu să folosești pCon.planner? Ai deja modele de planuri pe care ai putea să le împărtășești cu noi? Ni le poți arata oricând! Iar dacă ai întrebări referitoare la suita noastră de programe de home design, ni le poți adresa chiar și prin intermediul unui comentariu la acest articol!

Distribuirea este permisă