Noile tendințe din amenajările interioare office

Cum noua generație de angajați din categoria milennials bate la ușa, companiile nu au încotro decât să-și reorganizeze spațiile office pentru a întruni cerințele tot mai ridicate.

Din motivul enunțat mai sus vă vom prezenta în acest articol cinci dintre cele mai la modă tendințe din amenajările interioare office dedicate noii generații de angajați:

Birourile open space

Nu mai este un secret pentru nimeni: birourile open space sunt esențiale în ziua de astăzi. Marele avantaj al acestora este că oferă angajaților posibilitatea să comunice între ei mult mai ușor și mai rapid. De asemenea, angajatorii au posibilitatea să plaseze cât mai multe persoane în același spatiu.

Meeting rooms, înlocuite de Meeting pods

Pentru milleniali, meeting rooms sunt deja de modă veche. De aceea, tot mai folosite astăzi sunt așa numitele meeting pods. Un exemplu aveți mai jos.

Reintoarcerea la natură

Munca de birou devine pe zi ce trece tot mai stresantă. Pentru a ajuta la relaxarea angajaților, plantele nu pot da niciodată greș. În funcție de dimensiunile fiecărui office, puteți alege ceea ce se potrivește cel mai bine.

Dispozitive electronice high-tend

În secolul nostru, pare aproape imposibil să facem orice fără ajutorul tehnologiei. Din acest motiv, este indicat ca angajatorii să le pună la dispoziție angajaților cât mai multe opțiuni de dispozitive high-end de electronice, incluzând aici tablete, tastaturi wireless sau chiar și zone de relaxare dotate cu facilități moderne.

Lumina naturala

Este foarte ușor să ne simțim sufocați de presiunea vieții la birou, așa că spațiile care beneficiază de lumina naturală sunt la mare căutare.

natural-light-3-officesnapshots

Distribuirea este permisă