5 idei de amenajări interioare pentru iarna 2017

Întrucât suntem doar la câteva zile distanță de venirea oficială a iernii, v-am pregătit un articol special pentru anotimpul alb. Mai jos puteți găsi 5 idei interesante de amenajări interioare pentru iarna 2017, cu dedicație de la echipa pCon.planner!

1.  Umbre de gri.. cu stil!

Ramuri argintii, mănunchiuri de lemn proaspăt adus din pădure și un pervaz de fereastră înghețat… decorul perfect pentru o iarnă vintage, foarte la modă și acest an! La ce vă poartă gândul imaginea de mai jos?

interiorsgrey_2737818k

2.  Albastru de miezul nopții

Daca sunteți fanii unei palete de culori mai bogate, atunci midnight blue, indigo și alte nuanțe din aceeași familie sunt alegerile pe care trebuie să le luați în calcul. Ideea pe care v-o propunem se încadrează perfect în cele descrise mai sus.

interiorsblue_2737809k

3.  Băi cu personalitate

O altă idee în ton cu moda pentru amenajări interioare în această iarnă – băile cu personalitate! În special, se poartă foarte mult cazile în culori albastru deschis, bronz, cu cristale încrustate! Desigur, aveți nevoie de multă inspirație și… transpirație (la buzunar!).

interiorsbath_2737826k

4.  Modele vintage de faianță

Modele vintage de faianță… it never gets old, does it? Unele ornate, altele în stil retro, tipurile de faianță pot aduce un aer aparte unei case pe timpul iernii.

tiles_2737906k

5.  Pentru un strop de… serenitate

Fie orientale, de inspirație scandinavă sau britanică, sentimentul de calm și liniște oferit de modelele de țesături și tapete din imaginea de mai jos se potrivesc de minune pentru o idee genială pentru amenajări interioare în anotimpul alb.

interiorserenity_2737814k

Voi ce idei aveți pentru schimbarea decorului casei voastre iarna asta? Împărtășiți-le cu noi pe pagina de Facebook pCon.planner Romania!

Distribuirea este permisă