pCon.planner 7.6 e de acum disponibil!

Facebook_P-PL_7_6_RO

Momentul schimbării de… toamnă a venit: pCon.planner 7.6 este aici

În mijlocul acestei toamne mohorâte, avem o veste care să vă însenineze: am lansat noul update al aplicaţiei pCon.planner!

Versiunea 7.6 vine cu o noutate absolută pentru noi: formatul PEC (pCon exchange format, pe “englezeşte”), ce deschide larg uşile aplicaţiei pCon.planner către celelalte produse pCon! Cu alte cuvinte, procesul de integrare dintre acestea este de acum întregit!

De asemenea, pentru cei dintre voi care folosiţi versiunea pCon.planner PRO, trebuie să ştiţi că de acum vă puteţi bucura de toate beneficiile acusticii direct din planurile de design pe care le-aţi creat în aplicaţie! SUNĂ bine, nu-i aşa?

În secţiunea Help Center puteţi descoperi informaţii detaliate referitoare la toate noile funcţii ale aplicaţiei pCon.planner 7.6. Şi ca să nu uităm: fiţi pe fază, pentru că urmează noi postări pe blog dedicate special acestui subiect!

Până atunci însă este timpul să vă bucuraţi de beneficiile pCon.planner 7.6.
pCon.planner 7.6 now available! room planning release pCon.planner

*Butonul de descărcare este pentru versiunea standard a aplicaţiei pCon.planner. Dacă sunteţi un utilizator al aplicaţiei pCon.planner PRO sau ME, vă rugăm să aşteptaţi apariția unei ferestre care vă informează că auto-actualizarea este pregătită pentru a descarca cea mai nouă versiune.

Distribuirea este permisă