pCon.catalog pe scurt: ce este și cum vă poate ajuta

În ultimele săptămâni v-am tot informat despre noii “membri” pe care-i puteţi găsi în pCon.catalog (exemple aici, aici sau aici). Pentru cei dintre voi care încă nu sunt familiarizaţi cu pCon.catalog, am pregătit acest articol special, în care vom prezenta beneficiile platformei noastre.

În primul rând, dacă vă-ntrebaţi…

Ce este pCon.catalog?

pCon.catalog este o platforma online unde producătorii şi distribuitorii din diferite ramuri economice îşi pot pune produsele în format grafic împreună cu informaţiile acestora.

Producătorii pot folosi pCon.catalog atât pentru acces general cât şi numai pentru utilizatori înregistraţi.

Cu alte cuvinte, aveţi acces la un portofoliu impresionant de date ale jucătorilor din cele mai diverse industrii!

Cum vă poate ajuta?

Aşadar, pCon.catalog vă oferă acces 24/7 la milioane de modele 3D de calitate extrem de ridicată, pe care le puteţi folosi pe post de instrument de marketing exact cum vă doriţi!

De la produse de mobilier office, de baie, bucătărie, din industria medicală, din industria educaţională şi cea pentru instituţiile sociale, pCon.catalog reprezintă un compendiu în continuă creştere!

Ce mai trebuie să reţineţi este că producătorii şi distribuitorii listaţi pe pCon.catalog sunt din majoritatea ţărilor europene, iar unii dintre ei au business-uri chiar şi în România!

În articolele următoare, vom reveni cu informaţii specifice despre ofertele producătorilor şi distribuitorilor listaţi pe pCon.catalog!

Aţi dori să vă alăturaţi familiei în creştere pCon.catalog sau pur şi simplu vreţi să ştiţi mai multe despre pCon.catalog? Lăsaţi-ne un mesaj la acest articol şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Distribuirea este permisă