Planificare pentru generaţiile viitoare: EromesMarko, disponibil în pCon.catalog

Vorbim deseori despre importanța mobilei şi a planificării spaţiului în birouri. Acestea influenţează dispoziţia, productivitatea şi satisfacţia angajaţilor.

Să ne-ntoarcem pentru o clipă la copilărie şi la adolescenţă şi să vorbim despre… sala de clasă! Spaţiul din sala de clasă cere schimbări permanente, nu sunteţi de acord? Gândiţi-va că munca în echipă devine pe zi ce trece mai importantă pentru copii şi tineri, iar perspectivele şi orizonturile acestora sunt din ce în ce mai diverse.

EromesMarko_image

Audienţe eterogene şi diferite au nevoie de perspective cât mai variate, corect? Ei bine, producătorul olandez EromesMarko exact acest lucru oferă!

Colaborând eficient şi cu un grad de implicare ridicat cu sectorul educaţional, producătorul de mobilă pentru sălile de clasa, EromesMarko, a reuşit să câştige suficientă experienţă pentru a oferi cele mai bune soluţii din acest domeniu.

EromesMarko pune la dispoziţia noilor generaţii elemente de mobilier pentru toate nivelurile de educaţie, de la şcoala primară până la universitate. Eşti pregătit să beneficiezi şi tu de produsele EromesMarko? Poţi începe adăugând brandul la planurile tale, ca modele CAD 3D, întrucât produsele EromesMarko sunt de acum disponibile în pCon.catalog.

Vrei să fii la current cu toate noutăţile pCon? Abonează-te la blogul nostru!

Distribuirea este permisă