Optimizați-vă designul cu BeeWaTec – acum disponibil în pCon.catalog!

Indiferent de tipul activităţii pe care o aveţi, un aspect este universal valabil: productivitatea şi fluxul de lucru sunt elemente esenţiale pentru o zi de muncă încununată de succes. Însăşi această idee de optimizare a procesului la serviciu este piatra de temelie pe care BeeWaTec a fost fondată.

BeeWaTec

De-a lungul anilor, grupul format din 3 companii (Haid, BeeWaTec şi BeeWaTec-Systems) şi-a extins expansiunea către noi şi noi pieţe, lucrând pentru dezvoltarea de soluţii pentru spaţiile de lucru de la birou, pentru care să beneficieze industriile din sectoare cât mai variate.

De la sisteme modulare, la industria intralogistica sau la aşa-numită “paperless production”, BeeWaTec şi-a făcut un renume de lider în industria de “lean manufacturing”, o tehnologie concentrată pe automatizare şi pe ierarhii foarte uniform structurate, care conduc către eficientizarea costurilor şi a timpului.

Căutaţi şi voi să vă optimizati spaţiul de la birou? Cu o selecţie variată de produse office şi pentru laboratoare marca BeeWaTec, de acum disponibilă în pCon.catalog, aveţi acces la o mulţime de modele CAD 3D pentru cele mai dinamice şi flexibile soluţii.

Distribuirea este permisă