Casala, în pCon.planner catalog!

Avem o veste buna: renumita firma Casala se alătură membrilor de marcă ale caror informații complete despre produse le puteți găsi în pCon.catalog!

Casala – funcţionalitate şi design în armonie deplină

Mobila nu trebuie doar să fie atractivă din punct de vedere estetic, trebuie şi să-şi îndeplinească rolul de bază: să se integreze cât mai bine acolo unde este nevoie.

Casala şi-a dedicat întreaga activitate de mai bine de 90 de ani acestui crez. Compania produce mobilă care nu doar că este comfortabila şi arată excelent, ci este şi durabilă, funcţională şi foarte flexibilă.

Firma tradiţională olandeză este fidelă convingerilor că munca alături de cei mai de success designeri este cheia succesului pentru livrarea produselor de mobilier cu cele mai înalte standarde de calitate. Şi rezultatele vorbesc de la sine: universităţi, centre de conferinţe, instituţii sociale sau chiar şi biserici (precum faimoasa Westminster Abbey din Londra) – toate poartă amprenta şi semnătura Casala.

Gradul de versalitate de care Casala a dat dovadă este impresionant. Firma este capabilă să creeze pentru toţi şi pentru toate, fără să fie intruzivă în vreun fel. Motto-ul sau, “Design linked to functionality” spune totul.

De ani buni, Casala a implementat tehnologiile pCon şi OFML pentru a-şi propovădui motto-ul şi retailerilor sau specialiştilor în amenajări interioare care lucrează zi de zi să transpună în realitate ideile sale.

Cu ajutorul acestor tehnologii, utilizatorii îşi pot configura produsul dorit pe site-ul companiei şi pot descarca imagini şi modele CAD ale acestor configuraţii pentru planurile şi prezentările lor.

Dupa cum spuneam, de acum puteţi găsi pachetul complet de date al Casala direct în catalogul pCon.planner!

Distribuirea este permisă