De ce să alegi pCon.planner? Our point of view – 3 pCon highlights

Winners

Odată cu lansarea versiunii pCon.planner 7.5 ne-am gândit să facem o scurtă trecere în revistă a 3 dintre cele mai importante motive care credem noi că ne-au făcut aplicaţia de amenajări interioare specială de-a lungul anilor. Desigur, este doar opinia noastră, aşa că feel free to contradict us!

1. Funcţiile Share CAD Models şi Impress

Funcţiile Share CAD Models şi Impress pot face diferenţa dintre reuşită unei vânzări şi eşecul acesteia. De ce? Deoarece cu ajutorul acestora puteţi să împărtăşiţi cu clienţii modele, planuri sau chiar prezentări complete create în pCon.planner! Indiferent de ce device-uri folosiţi (desktop, tabletă, smartphone), Share CAD Models şi Impress sunt compatibile cu orice!

Mai multe informaţii despre aceste funcţii super-importante puteţi citi aici.

2. Motorul de randare OSPRay

Versiunea pCon.planner 7.3 a adus la vremea respectivă una dintre cele mai notabile adiții pentru noi: integrarea motorului de randare OSPRay, ideal pentru realizarea de randări fotorealiste! Acesta a avut o recepţie excelenţă din partea voastră şi nu putea lipsi din highlighturile noastre! Puteți citi cele mai noi informații despre OSPRay aici.

3. Aplicaţia interactive de vânzări – pCon.box!

Într-o lume în care informaţia circulă mai repede decât viteză luminii, iar timpul se măsoară exclusiv în rezultate, am încercat să menţinem ritmul. pCon.box a fost soluţia prin care puteam face asta.

Prin integrarea pCon.box în procesul de vânzare v-am oferit:

– acces rapid şi uşor la cataloagele producătorilor, direct pe telefonul sau tableta voastră

– configurarea produsului în timp real şi la o calitate înaltă datorită datelor OFML

– crearea automată de liste de preţuri cu produsele şi configuraţiile utilizate

Mai multe despre pCon.box – aici!

Voi ce părere aveţi: care sunt tool-urile pCon care v-au fost/vă sunt cel mai de folos? Lăsaţi un comentariu la acest articol cu răspunsurile voastre!

Distribuirea este permisă