Punem bazele soluțiilor dedicate clienților – relevee în noua versiune pCon.box!

Despre funcţionalitate

Funcţionalitatea este probabil cel mai important aspect când discutăm despre soluţii de mobilier office. Funcţionalitatea se referă la disponibilitatea spaţiului de lucru, la spaţierea mediului din birou, dar şi la elemente precum iluminarea sau acustică unei camere. De asemenea, functionalitea răspunde şi întrebării care ar trebui să fie în centrul oricărui concept de plan: oare produsul vizat se potriveşte spaţiului disponibil?

Configurarea în Planurile 2D

Chiar şi dacă luăm ca reper o unitate de măsură, este extrem de greu să ne dăm seama cu exactitate despre dimensiunea spaţială a unui spaţiu. Din motivul enunţat acum, consultanţii în planificarea spaţiului au un rol foarte importantt, pentru că au talentul de a-şi face o referinţă vizuală asupra dimensiunii spaţiilor.

Totuşi, cel mai simplu şi accesibil mod de a face asta este cu ajutorul releveului de care dispune clientul, care nu este altceva decât documentaţia printată pe hârtie a limitelor şi posibilităţilor pe care o camera le poate oferi.

Cu cea mai nouă versiune a pCon.box, aplicaţia noastră de vânzări, este acum posibil să imporţi un astfel de plan. În doar câţiva paşi simpli, poți să încarci planul clientului în pCon.box, să-l redimensionezi şi să-l ajustezi după propriile tale gusturi şi necesităţi. Ai două opţiuni: fie prin galeria foto a aplicaţiei, fie cu ajutorul camerei device-ului tău.

Astfel, cu ajutorul planului este mai uşor pentru client să aibă un punct de referinţă asupra dimensiunii spaţiale şi de asemenea, poate să urmeze mult mai eficient sfaturile consultantului.

Soluţia este comunicarea

Este adevărat că produse poți găsi la tot pasul, însă o soluţie dedicată pentru fiecare client în parte este rodul unei munci intense şi dificile. pCon.box funcţionează ca o veritabilă sursă de suport pentru vânzări nu doar pentru că oferă date OFML de o acurateţe impecabilă, ci şi pentru că permite lucrul în echipa alături de client pentru găsirea celor mai bune soluţii.

Cu cât vei folosi mai mult pCon.box în timpul procesului de vânzare, cu atât vor creşte şansele ca deal-ul să fie unul profitabil.

Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app

Descarcă acum pCon.box pe tabletă şi/sau smartphone-ul tău sau testează versiunea web.

Și nu uita: în comunicarea cu clientul stă cheia succesului în vânzări!

Distribuirea este permisă