Descoperă noile îmbunătăţiri ale motorului de randare OSPRay

Cantitatea de muncă necesară creării unui plan de randare este deseori mare, aşa că este vital ca efortul tău să se vadă în produsul finit, după terminarea procesului de randare. Până la urmă, felul în care împachetezi designul este una dintre cele mai importante părţi ale creaţiei.

pconplanner-seminar

Tehnologia se dezvoltă zi de zi, iar dacă nu ţinem pasul, rămânem în urmă. Clienţii şi utilizatorii noştri (adică voi) caută noi şi noi soluţii pentru a-şi uşura munca, iar dacă noi nu reuşim să le livrăm, este normal să ne aşteptăm că ei să le caute în altă parte. Totuşi, excelenţa este litera noastră de lege. Ne dorim să vă oferim cele mai bune rezultate din punctul de vedere al calităţii.

Din motivele de mai sus, este foarte important pentru noi să continuăm să îmbunătăţim şi să dezvoltăm motoarele de randare integrate în aplicația de design interior în pCon.planner, precum OSPRay.

Cu recentele noastre schimbări şi upgradeuri ale interfeţei OSPRay, vă puteţi bucura de o experienţă de randare mulţi mai fluidă, rapidă, flexibilă şi nu în ultimul rând, eficientă.

Iată doar câteva dintre cele mai recente updateuri cu care va aşteaptă OSPRay:

1. O implementare îmbunătăţită a fundalurilor

Acum pentru că poţi adaugă fundaluri panoramice în interiorul planurilor tale din pCon.planner, era absolut firesc să poţi face acest lucru şi când randezi.

Cu OSPRay, poţi acum încarcă un fundal panoramic pentru randarile tale. De asemenea, ai şi opţiunile să ajustezi unghiurile de rotaţie şi unghiurile de deschidere. Înainte era nevoie să faci schimbări asupra întregului plan pentru a realiza lucrurile de mai sus, însă acum nu mai este cazul.

2. Schimbările pot fi făcute chiar şi în timpul procesului de randare

De câte ori te-ai apucat până acum de o randare doar ca să-ţi dai seama la jumătatea drumului că sunt lucruri pe care trebuie să le schimbi? Fie că vorbim despre gama dinamică a imaginii, setările de fundal, ori opţiunile de oprire ale procesului, acum poţi face orice modificări vrei chiar în timpul randarii. Nu mai este nevoie să o iei de la început!

3. Cu toată viteza înainte

O nouă îmbunătăţire pe care am făcut-o este asupra vitezei cu care funcţionează OSPRay. Datorită îmbunătăţirii procesului de optimizare şi implementare a motorului de randare, randarile din OSPRay vor fi gata de două ori mai rapid decât până acum.

4. Nu doar pentru Yafaray

În plus faţă de performanţa îmbunătăţită şi accesibilitatea sporită, OSPRay beneficiază acum şi de câteva aditii importante preluate din arsenalul Yafaray. Tipul de cameră Arhitect şi materialele auto-iluminate (până acum accesibile doar utilizatorilor Yafaray) sunt de acum disponibile şi în OSPRay.

Încearcă pCon.planner!

E rândul tău să explorezi şi să descoperi în amănunt noile beneficii ale folosirii pCon.planner. Descarcă de aici aplicaţia noastră şi… enjoy!

Distribuirea este permisă