Student alert: aplicația de design interior pCon.planner PRO, gratuită un an!

pcon-planner-model-2

Eşti student? Te pasionează domeniul amenajărilor interioare şi înveţi ca să lucrezi în branşă? Atunci avem o veste bună pentru tine: pCon.planner, una dintre cele mai populare aplicaţii de design interior din lume (nu ne crede pe cuvânt, caută-ne pe Google!), este gratuită timp de un an! Află mai multe informații despre cum poți să folosești aplicația!

pCon.planner îţi amenajează viitorul!

Ştim cât de greu este ca în ziua de azi să ai acces la softuri profesionale care să-ţi ofere un suport viabil şi să te familiarizeze cu ce va urma după ce termini studiile. Tocmai din motivul asta suntem aici şi venim în sprijinul tău. Ca student, pentru un an de zile ai gratuit licenţă pCon.planner PRO!

Mai multe despre funcţiile suplimentare ale pCon.planner PRO puţin mai târziu.

Până atunci trebuie să te convingem de utilitatea aplicaţiei noastre de amenajări interioare, nu?

amenajare-interioara-pcon-2

pCon.planner – funcţii educative şi formative

Iată doar o parte din funcţiile educative şi formative de care poţi beneficia ca utilizator al softului de amenajări interioare pCon.planner:

1. Programul de amenajări interioare pCon.planner este unealta potrivită pentru trainingul designerilor şi al specialiştilor din amenajări interioare. Acesta cuprinde şi cursuri pentru crearea conceptelor spaţiale şi îţi prezintă designuri creative şi prezentări inspiraţionale, toate 3D.

2. Ai acces la seminarii, materiale educative din domeniul amenajărilor interioare şi asistenţă profesională din partea echipei noastre cu o experienţă de peste 20 de ani în dezvoltarea de softuri 3D de amenajări interioare.

3. Aplicaţia de design interior pCon.planner este folosită de mulţi designeri de top din lume şi de către instituţii educaţionale din lumea întreagă, precum Sint-Lucas Creative Community, Fachhochschule Erfurt of Applied Sciences, Friesland College, or the University of Innsbruck.

pcon-randare-3

Şi acum despre beneficiile pCon.planner PRO

E timpul să revenim la pCon.planner PRO, cum am promis. Aici discuţia devine mai tehnică, aşa că sperăm ca încă să fii interesat!

Cele mai importante funcţii ale versiunii PRO sunt următoarele:

–  configurator grafic pentru produse

–  generator de oferte

–  funcţii import/export adiţionale

–  modul creare layout-uri

–  interfaţă pentru crearea de pluginuri

Încă nu eşti convins? Ei bine, lista următoare cuprinde alte caracteristici de bază ale aplicaţiei de design interior pCon.planner. PS: presupunem că eşti familiarizat cu toţi termenii tehnici care vor urma. Dacă nu, nostra culpa!

pcon-randare-4

Aşadar, pCon.planner:

–  Este 100% compatibil cu AutoCAD

–  Oferă posibilitatea importării mai multor tipuri de fişiere grafice (dxf, sat, sab, 3ds, skp)

–   Are editor de materiale integrat

–   Îţi garantează acces la portalul pCon.catalog (pentru material şi modele CAD 3D)

–   Îţi permite să faci randări profesionale (include 2 motoare de randare: Yafaray şi OSPRay)

–  Dispune de funcţii avansate de prezentare online (Share CAD Model, Impress etc…)

Cuvânt de încheiere

Sperăm din toată inima să găseşti în pCon.planner ceea ce căutai şi că programul nostru de amenajări interioare să-ţi fie util atât acum, cât şi pe viitor! Încurajăm toţi utilizatorii aplicaţiei noastre să ne ofere feedback, indiferent de natura acestuia, aşa că nu te sfii să ne laşi un comentariu mai jos!

Numai de bine!

Distribuirea este permisă