Nieuw binnen de pCon.catalog: Nordgröna

De configureerbare gegevens van de Zweedse fabrikant Nordgröna zijn al beschikbaar in de pCon.community. Nu zijn de hoge kwaliteit design producten ook beschikbaar om gratis te downloaden in pCon.catalog.

Hier vindt u de producten van Nordgröna in pCon.catalog


Meer over Nordgröna

Afbeelding: Norgröna

Afbeelding: Norgröna

Het begon allemaal tijdens een regenachtige trektocht in Zweden, met de ontdekking dat rendiermos het vermogen heeft om water te absorberen en de binnenkant van tenten droog te houden. Als studenten aan de universiteit van Lund vonden de oprichters Oscar en de tweelingbroers Joris & Sander een manier om het veelzijdig materiaal toe te passen in de moderne woon- en werkruimtes. Sindsdien zijn ze geïnteresseerd in het ontwikkelen van innovatieve nieuwe producten uit natuurlijke, opnieuw aangroeiende materialen.

Voor meer informatie over Nordgröna, bekijk onze blogpost in de pCon community.

Afbeelding: Norgröna

Afbeelding: Norgröna

Sharing is caring