Nieuw binnen de pCon.catalog: IKONO

De configureerbare gegevens van de Duitse fabrikant IKONO zijn al beschikbaar in de pCon.community. Nu zijn de hoge kwaliteit modulaire meubelen ook beschikbaar om gratis te downloaden in pCon.catalog.

Hier vindt u de producten van IKONO in pCon.catalog


Meer over IKONO

Afbeelding: IKONO

Afbeelding: IKONO

IKONO heeft als missie de wereld modulairder te maken. In deze snel veranderende tijd, ontstaan er veel uitdagingen. Horecaruimten moeten voldoen aan veranderende eisen, werkomgevingen worden flexibeler, buiten- en binnenruimten versmelten, en bij dit alles moet het meubilair een eigen identiteit tonen.

IKONO’s modulaire systeem biedt maximale vrijheid met meer dan 70 modules, diverse kleuren en een grote keuze aan buitenstoffen en brandveilige hoezen. Zowel binnen- als buitenruimtes zijn geschikt voor gebruik.

Sharing is caring