Nieuw binnen de pCon community: Adeco

De configureerbare gegevens van Adeco zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik ze in uw pCon.applicaties.
Vraag de data van Adeco aan via pCon.login


Adeco stelt zich voor

Afbeelding: Adeco

Afbeelding: Adeco

Adeco is een Zwitserse fabrikant van hoge kwaliteit whiteboards, presentatiemiddelen en akoestische elementen. Simpel design, kwaliteit en vakmanschap zijn de kernwaarden van adeco ag. De verschillende productlijnen maken indruk met zowel hun doordachte technologie als door consequente eenvoud. De beste functionaliteiten staan binnen adeco ag centraal.

Afbeelding: Adeco

Afbeelding: Adeco

Producten van adeco ag overtuigen door de Zwitserse precisie. Dit garandeert dat elk onderdeel jarenlang en decennialang aan de hoogste kwaliteitseisen in het dagelijks gebruik voldoet.

De hoogwaardige, gelakte whiteboards ondersteunen het creatieve proces en agile werken. Ze kunnen mobiel in een ruimte worden gebruikt, aan de wand worden bevestigd of op de wandrail worden verplaatst. Snel en eenvoudig werken, informeren, presenteren – deze whiteboards zijn precies het juiste gereedschap.

Afbeelding: Adeco

Afbeelding: Adeco

De innovatieve houten panelen, die samen met akoestische specialisten zijn ontwikkeld en vormgegeven, garanderen een zo goed mogelijke effectiviteit. De met FeinMikro geperforeerde houtpanelen bereiken uitstekende absorptiewaarden en overtuigen ook in het lage-frequentiebereik. De acoustics by adeco panelen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Door de minimale dimensionering van de perforatie kan er geen stof in het materiaal dringen. Daardoor bewijzen ze zich ook in hygiënisch veeleisende omgevingen zoals in laboratoria, ziekenhuizen of cleanrooms.

Afbeelding: Adeco

Afbeelding: Adeco

 


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring