Nieuw binnen de pCon community: Nordgröna

De configureerbare data van Nordgröna zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van deze Zweedse fabrikant van interieur design producten uit natuurlijke materialen aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Nordgröna aan via pCon.login


Nordgröna stelt zich voor

Afbeelding: Nordgröna

Afbeelding: Nordgröna

Het begon allemaal tijdens een regenachtige trektocht in Zweden, met de ontdekking dat rendiermos het vermogen heeft om water te absorberen en de binnenkant van tenten droog te houden.

Als studenten aan de universiteit van Lund vonden de oprichters Oscar en de tweelingbroers Joris & Sander een manier om het veelzijdig materiaal toe te passen in de moderne woon- en werkruimtes. Sindsdien zijn ze geïnteresseerd in het ontwikkelen van innovatieve nieuwe producten uit natuurlijke, opnieuw aangroeiende materialen.

Nordgröna’s eerste product werd in 2014 geïnstalleerd in een plaatselijk koffiehuis. Sindsdien behoren BMW, Apple, Porsche, Google, IKEA en meer tot onze klanten. In 2019 en 2020 werd Nordgröna bekroond met de “Di Gasell”, en uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven in Zweden.

Afbeelding: Nordgröna

Afbeelding: Nordgröna


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring