Ook binnen de pCon.catalog beschikbaar: Plydesign

Configureerbare gegevens van de Hongaarse fabrikant Plydesign zijn al enige tijd beschikbaar in de pCon community. Nu kunt u de hoogwaardige woon- en kantoormeubelen ook gratis downloaden in de pCon.catalog.


Meer over Plydesign

Afbeelding: Plydesign

Afbeelding: Plydesign

Sinds 2014 streeft Plydesign ernaar om ergonomische, duurzame, economische en esthetische kwaliteit te bereiken via technologische vernieuwing in productie. Met deze mindset heeft Plydesign met succes een manier gevonden om een dergelijk ecosysteem tot stand te brengen waar eindgebruikers, stakeholders, partners, werknemers en teamleden ook gedijen.

Bekijk onze post in de pCon community voor meer informatie over Plydesign.

Afbeelding: Plydesign

Afbeelding: Plydesign


Overtuigd van de voordelen van de pCon-aanpak, zal Plydesign binnenkort een pCon.cloud-configurator op de website integreren, waardoor interieurontwerpers en architecten nog beter informatie kunnen opvragen over productmaterialen en -varianten.

Sharing is caring