Nieuw binnen de pCon community: Plydesign

De configureerbare data van Plydesign zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van deze Hongaarse kantoor- en woonmeubelfabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Plydesign aan via pCon.login


Plydesign stelt zich voor

Afbeelding: Plydesign

Afbeelding: Plydesign

Plydesign is in 2014 ontstaan vanuit de wens om excellent meubeldesign te creëren dat bijdraagt aan het welzijn van mensen. Het werk van Plydesign wordt gekenmerkt door serendipiteit – het vermogen om te profiteren van iets onverwachts en bruikbaars. Dit soort ontwerpbenaderingen hebben het mogelijk gemaakt een subtiele en toch stevige meubelcollectie te creëren.

Afbeelding: Plydesign

Afbeelding: Plydesign

FLEET collectie is het resultaat van uitgebreid onderzoek en productontwikkeling waarbij de beste praktijken van ergonomie geïntegreerd en toegepast zijn, gebaseerd op de feedback van gebruikers. De tafels en stoelen worden gedemonteerd geleverd, om het volume van de box te minimaliseren en de ecologische voetafdruk te verkleinen. De gepaste stabiliteit en veiligheid, alsook de oppervlakteweerstandscertificaten garanderen een lange levensduur.

De collectie omvat stoelen, tafels en lampen, waarvan de FRIGATE-stoelfamilie in 2021 de IF Design Award ontvangen heeft. Plydesign is zeer enthousiast over onderzoek en productontwikkeling en breidt de FLEET collectie uit met niche designobjecten die voldoen aan de eisen van contractprojecten. Het is de moeite waard om online platforms van het designmerk (@plydesign.eu) te volgen om de nieuwe baanbrekende projecten uit de eerste hand te leren kennen.

Het succesverhaal van het merk is gebaseerd op de jarenlange ervaring van het familiebedrijf in de productie van voorgevormde multiplex onderdelen, de vindingrijkheid van jonge creatieve ontwerpers en eersteklas milieubewuste leveranciers.

Multiplex is zo veelzijdig dat we de contouren van het lichaam kunnen nabootsen, waardoor minder afval ontstaat en minder grondstoffen worden gebruikt dan bij massief hout. Plydesign werkt alleen met FSC-gecertificeerd multiplex en OEKO-TEX® en EU Ecolabel-gecertificeerd textiel en stoffen van internationaal erkende leveranciers zoals Camira en Gabriel en Sørensen Leather.

Afbeelding: Plydesign

Afbeelding: Plydesign


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring