Nieuw binnen de pCon community: IKONO

De configureerbare data van IKONO zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de Duitse fabrikant van modulaire meubels aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.


IKONO stelt zich voor

Afbeelding: IKONO

Afbeelding: IKONO

IKONO heeft als missie de wereld modulairder te maken. In deze snel veranderende tijd, ontstaan er veel uitdagingen. Horecaruimten moeten voldoen aan veranderende eisen, werkomgevingen worden flexibeler, buiten- en binnenruimten versmelten, en bij dit alles moet het meubilair een eigen identiteit tonen.

Afbeelding: IKONO

Afbeelding: IKONO

Er is een behoefte aan een meubelsysteem die deze uitdagingen aangaat. Een systeem dat met de klant meegroeit,  spontaan herordend kan worden en dat individueel kan worden aangepast aan ongewone ruimten.

IKONO’s modulaire systeem biedt maximale vrijheid met meer dan 70 modules, diverse kleuren en een grote keuze aan buitenstoffen en brandveilige hoezen. Zowel binnen- als buitenruimtes zijn geschikt voor gebruik.

Het belangrijkste element van een IKONO module is het aluminium frame. Dankzij speciaal ontwikkelde en gepatenteerde frames van aluminiumprofielen, voldoen de modules aan een ongekende kwaliteitsnorm. Dankzij de plug-in technologie voor verbinding tussen afzonderlijke modules, maakt flexibele ombouw zonder gereedschap mogelijk.

De eisen voor duurzame kwaliteit zijn opgenomen in de waardeketen. Alle producten worden in eigen huis ontworpen en ontwikkeld, en in de vestiging in Paderborn geproduceerd. De interne distributie wordt aangevuld door een groot aantal nationale en internationale partners.

Afbeelding: IKONO

Afbeelding: IKONO


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring