Nieuw binnen de pCon community: Treston

De configureerbare data van Treston zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de Duitse fabrikant van industrieel meubilair aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.


Treston stelt zich voor

Afbeelding: Treston

Afbeelding: Treston

Treston is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van industrieel meubilair en werkstations. De hoogwaardige werkpleksystemen kunnen modulair worden aangepast aan elke werkomgeving en bieden een breed scala aan accessoires.

Treston focust zich op mensen. Voor een bedrijf zijn gezonde en gemotiveerde medewerkers een onmisbare succesfactor voor een zo goed mogelijk productieproces. Onze hoogwaardige arbeidsmiddelen combineren de aspecten van mens en productie. Het creëert een ergonomische en gezonde werkomgeving en tegelijkertijd worden bedrijven efficiënter. Elk bedrijf is anders en divers, en zo ook de industriële meubels van Treston.

Afbeelding: Treston

Afbeelding: Treston

MAKKELIJK TE CONFIGURERENoplossingen voor werkplekken

De eenvoudige samenstelling van onze industriële meubelen maakt een zo goed mogelijke inrichting van uw werkomgeving mogelijk. Van de ergonomische werktafel met ‘s werelds snelste hoogteverstelling tot de ideale verlichting van de werkplek, de Treston wereld biedt een uitgebreide en flexibele uitrusting.

Afbeelding: Treston

Afbeelding: Treston

HOGE KWALITEIT – van duurzame producten

De hoogwaardige modulair producten van Treston met hun aantrekkelijke design zijn gebouwd om lang mee te gaan. Het einde van de levenscyclus van onze producten betekent dat de metalen, kunststof en aluminium onderdelen kunnen worden gerecycled. Wij staan voor duurzaamheid en daarom worden steeds meer van onze producten gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen. Modulariteit betekent voor ons ook dat werkomgevingen aangepast en gewijzigd kunnen worden met nieuwe accessoires voor nieuwe doelstellingen.

Afbeelding: Treston

Afbeelding: Treston


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring