Noua actualizare pentru pCon.facts și pCon.box

Aplicația de planificare inteligentă pCon.box și instrumentul compact de vânzări pCon.facts au fost actualizate. O serie de caracteristici noi eficientizează munca în cel mai scurt timp și fac aplicațiile și mai ușor de utilizat.

Exclusiv pentru pCon.box

Suport pentru Țări și Taxe Fiscale
pCon.box oferă acum suport pentru diferite țări fiscale. Taxele pot fi acum calculate corect. Dacă este necesar, țara fiscală poate fi schimbată și setată individual ca standard. În plus, puteți transfera ajustările în alte aplicații.

NOU pentru pCon.box și pCon.facts

O mai Bună Prezentare Generală a Prețurilor și a Produselor
Odată cu noua actualizare, afișarea taxelor și a prețurilor produselor, inclusiv a taxelor, a fost optimizată. Acest lucru vă oferă opțiunea de a ascunde informațiile despre taxe pentru a vizualiza prețul net într-un mod mai transparent. În plus, listele de articole sunt acum afișate în structura lor completă și există suport pentru prețurile variantelor.

Logo-ul companiei scalabil
Noile versiuni vă oferă și mai multe schimbări interesante! De exemplu, ele permit acum utilizatorilor să își scaleze logo-ul companiei și să ascundă expeditorul într-un document PDF, dacă doriți.

Alte caracteristici noi la o privire de ansamblu

  • Îmbunătățirea aspectului vizual al textelor lungi din catalog
  • Afișarea cursurilor de schimb fără rotunjire
  • Creșterea contrastului pentru o mai bună lizibilitate
  • Afișarea imaginilor de înaltă rezoluție ale produselor pentru o vizualizare mai detaliată

Nu aveți încă o aplicație pCon instalată?

>> Aflați mai multe despre pCon.facts – catalogul de produse 2.0

>> Aflați mai multe despre pCon.box – planificatorul 3D inteligent

>> Aflați mai multe despre pCon.scan – scanarea intuitivă a încăperilor cu LiDAR

 

Sunteți designer de interior, comerciant de mobilă sau profesionist de interior care lucrează în domeniul vânzării de mobilă? Alăturați-vă comunității pCon, rețeaua internațională B2B pentru industria de design interior și de mobilă, și profitați de toate avantajele pCon, cum ar fi accesul la date despre produse de la peste 550 de producători. Înscrieți-vă la pCon și solicitați calitatea de membru al Comunității pCon.

 

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *