Descoperiți noile funcții din pCon.basket 2.12

Software-le noastre CPQ online – pCon.basket PRO și pCon.basket CE – instrumentul gratuit pentru comunitate pentru crearea listelor de articole, precum și varianta Integration au primit o actualizare.

Dorim să vă prezentăm noile funcții, care îmbunătățesc și mai mult procesarea comenzilor, lucrul cu condițiile de preț și crearea rapoartelor. Informații mai detaliate despre noile funcții ale versiunii 2.12 pot fi găsite în acest document și în Ajutorul Online pCon.basket.

Gestionarea Condițiilor de Preț (PRO)
Gestionarea condițiilor de preț a fost mutată din setările generale ale aplicației în tabloul de bord al pCon.basket PRO. Acum există opțiunea de a crea diferite profiluri pentru condițiile de preț. Administratorii unei organizații pCon.login pot defini și gestiona condițiile de preț global pentru toți utilizatorii organizației. Indiferent de autorizațiile din pCon.login, dumneavoastră, ca utilizator, puteți crea propriile profiluri pentru condițiile de preț.

De asemenea, puteți defini condiții de preț interne și externe per producător sau serie pentru prețul de achiziție și de vânzare. Opțiunile corespunzătoare pot fi găsite atât în tabloul de bord, cât și în datele de antet, unde puteți selecta profilurile create pentru proiectul curent. Vom publica în curând un tutorial video detaliat despre condițiile de preț pe YouTube și aici pe blog. Nu uitați să verificați regulat!

Opțiuni Extinse adăugate pentru Raport
Am adăugat funcții noi în fila Raport pentru a vă oferi mai multă flexibilitate în procesul de creare. Cu noul șablon “Comparare produse” puteți compara până la trei produse pe pagină. Puteți alege dacă logo-ul trebuie imprimat pe toate paginile, doar pe prima pagină sau deloc. De asemenea, puteți formata textul în subsol folosind indentarea, aldinele, cursivele și sublinierile.

În noul meniu derulant “Prețuri” puteți controla dacă informațiile despre prețuri, prețurile variantelor, subtotalurile, reducerile și taxele trebuie afișate în raport.

Dialog Extins pentru Exportul Comenzilor (PRO + Integration)
Pentru a răspunde mai bine cerințelor dumneavoastră atunci când exportați comenzi OEX, am rafinat și mai mult dialogul de export. Acum veți găsi câmpuri de dialog suplimentare compatibile OEX pentru comision și acorduri suplimentare în datele comenzii. În opțiunile de livrare, aveți posibilitatea de a stoca note de expediere sub formă de text. A fost implementată și o nouă funcție care vă permite să salvați adresa principală ca implicită. Acest lucru elimină necesitatea de a reintroduce adresa principală pentru fiecare export.

Căutare Îmbunătățită pentru Contacte și Adrese (PRO)
V-ați gândit vreodată să utilizați adrese diferite pentru adresa principală, adresa de livrare și adresa de facturare în datele de antet ale proiectului dumneavoastră? Beneficiați acum de căutarea contactelor în contactele dumneavoastră legate de Microsoft Office 365 pentru fiecare dintre aceste tipuri de adresă.

Export CSV
Cu versiunea 2.12 a pCon.basket Online, oferim o altă opțiune pentru exportul listelor dumneavoastră de articole. Noul export CSV constă într-un fișier ZIP cu următorul conținut: Article_List.csv, Header_Calculation.csv și Header_Data.csv. Fișierele sunt similare în structură și conținut cu foile de lucru din exportul Excel. Exportul CSV vă oferă o opțiune suplimentară pentru transferul proiectelor dumneavoastră către sisteme terțe.

Mai multe Limbi pentru Oferte Datorită Unicode
Nu în ultimul rând, toate aplicațiile pCon suportă Unicode cu lansarea din primăvară. Acest lucru extinde semnificativ numărul de limbi suportate în pCon.basket Online.

Interesat de utilizarea pCon.basket?
pCon.basket PRO și CE funcționează cu contul dumneavoastră pCon. Aruncați o privire pe pCon-solutions.com/basket pentru mai multe informații și pentru a obține o versiune de încercare a pCon.basket PRO.

Abonați-vă la pCon-Blog (în subsol) pentru a fi notificat prin e-mail despre noutăți privind pCon.basket, alte aplicații pCon și comunitatea pCon.

Ar trebui să verificați și canalul nostru de YouTube pentru a găsi tutoriale utile despre pCon.basket și pCon.planner.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *