Ce este nou în pCon.planner 8.10

Atenție! Noua versiune a planificatorului de spații 3D pCon.planner este acum disponibilă! Cu un accent clar pus pe un acces mai ușor la conținutul de planificare și pe o conexiune mai puternică între diferitele aplicații pCon, această versiune oferă o varietate de îmbunătățiri importante pentru toți utilizatorii. Utilizatorii versiunii PRO, în special, vor beneficia de o procesare optimizată a articolelor și de un explorator de articole revizuit. Aflați totul despre noile caracteristici în articolul nostru de pe blog!

Cataloage: Abordare îmbunătățită pentru accesarea pCon.catalog

pCon.planner 8.10 prezintă acum o pictogramă nouă pentru portalul pCon.catalog. Accesați o varietate de cataloage de marcă într-un nou design care facilitează navigarea prin cataloage și integrarea modelelor selectate în procesul de planificare.

Dar asta nu este tot: Ferestrele cataloagelor sunt acum andocabile individual, ceea ce face mult mai convenabilă căutarea și găsirea modelelor potrivite. Cu un singur clic, modelul este încărcat și gata de a fi plasat în planificare. Aceste inovații vă promit un mediu de lucru care nu numai că este mai eficient, dar vă oferă și mai multă libertate și precizie în realizarea proiectelor de design interior.

Colaborare: Optimizarea compatibilității între aplicațiile pCon

Cu această versiune, aveți acum posibilitatea de a încărca și importa proiecte din pCon.box și pCon.roomplanner în format PBOX. Geometriile articolelor sunt transferate direct, fără a fi nevoie să instalați mai întâi datele în pCon.planner. În plus, exportul de fișiere PEC a fost îmbunătățit pentru a facilita schimbul cu pCon.box. Acest lucru se extinde și la conținutul 2D.

În versiunea PRO a pCon.planner, este acum posibil să transferați proiectul direct în pCon.basket PRO atunci când exportați lista de articole. Acest lucru face ca procesul de planificare și cotare să fie mai transparent. O revizuire a exportului Excel și introducerea unui nou export CSV completează aceste funcții. În concluzie, această versiune permite comercianților cu amănuntul să înceapă direct cu procesele de vânzare, oferă o colaborare perfectă între aplicațiile pCon fără pierderi de informații și consolidează relevanța proceselor din diferitele aplicații pCon

Articole: Procesarea îmbunătățită a datelor și noul explorator de articole (PRO)

În versiunea PRO a pCon.planner, procesarea articolelor a fost îmbunătățită în continuare pentru a asigura o gestionare coerentă și eficientă a datelor de produs ale producătorilor. Datorită suportului Unicode, toate aplicațiile pCon pot procesa acum datele de produs în același mod, ceea ce duce la o utilizare mai consistentă și mai fiabilă.

Exploratorul de articole reproiectat, cunoscut anterior sub numele de “Folder Manager”, oferă acum funcții îmbunătățite pentru identificarea articolelor inconsistente. Prin afișarea de tooltips, inconsecvențele sunt evidențiate în mod clar, ceea ce le face mai ușor de localizat și de rezolvat. În plus, a fost adăugată o nouă coloană opțională cu data prețului pentru a clarifica diferențele de preț între data prețului articolului și data prețului proiectului. Aceste îmbunătățiri contribuie la oferirea unei mai bune imagini de ansamblu a statutului și permit o actualizare mai eficientă a desenului.

Alte îmbunătățiri:

  • Editor de materiale: Copiere și îmbinare a materialelor
  • Arhitectură: Unghiuri de deschidere pentru uși și ferestre
  • Import: Import mai rapid al norilor de puncte E57
  • Export: Export îmbunătățit în SketchUp pentru suprafețe și triunghiuri
  • Editorul de proprietăți: Îmbunătățiri în ceea ce privește utilizabilitatea

Aflați mai multe despre noile caracteristici în Centrul de Ajutor. De asemenea, vizitați canalul nostru YouTube, unde vor fi publicate în curând mai multe tutoriale noi. Abonați-vă la blogul pCon (în subsol) pentru a fi la curent cu noutățile.

*Botonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți un utilizator pCon.planner PRO sau ME, vă rugăm să așteptați să descărcați cea mai nouă versiune până când primiți promptul de dialog de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.
Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *