Nou în comunitatea pCon: Mayer Sitzmoebel

Date configurabile de la Mayer Sitzmoebel sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Autentificați-vă în pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Mayer Sitzmoebel prin pCon.login


Prezentare Mayer Sitzmoebel

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Soluții inovatoare pentru scaune: Mayer Sitzmoebel stabilește standarde de peste 130 de ani.

De peste un secol, Mayer Sitzmoebel este sinonimă cu calitatea, inovația și varietatea în lumea mobilierului te tip scaun. Cu un accent clar pus pe modele inovatoare, materiale de înaltă calitate și un echilibru imbatabil între preț și performanță, compania s-a impus ca furnizor de top. De la taburete de bar la scaune de birou, Mayer oferă o gamă largă de produse care îndeplinesc cele mai diverse cerințe.

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Procesare personalizată a comenzilor și livrare rapidă

Mayer Sitzmoebel acordă o mare importanță procesării personalizate și fiabile a comenzilor. Fiecare client are la dispoziție o persoană de contact personală care garantează o procesare rapidă și flexibilă a reclamațiilor și obiecțiilor. De asemenea, multe articole sunt disponibile în programul de livrare rapidă și pot fi livrate în termen de cinci zile lucrătoare. De asemenea, produsele personalizate ajung la client în maximum patru săptămâni, datorită proceselor de producție eficiente și dropshipping-ului. În plus, nu există o valoare minimă a comenzii, ceea ce înseamnă că și comenzile mai mici sau cererile individuale pot fi realizate fără probleme. 

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Variație în design și asamblare

Gama largă de capace Mayer Sitzmoebel permite clienților să își personalizeze produsele în funcție de cerințele lor. De asemenea, este posibil să se utilizeze țesături de la terți pentru a conferi oricărei încăperi ambianța dorită. Multe scaune și scaune de bar și de tejghea sunt livrate complet asamblate, ceea ce economisește clienților nu numai o cantitate enormă de timp, ci și bani.

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Mayer Sitzmoebel și pCon

Pentru planificatorii și designerii care caută o soluție completă de design interior, Mayer Sitzmoebel oferă o integrare perfectă în platforma pCon. Cu pCon, profesioniștii pot integra modele 3D ale produselor Mayer în proiectele lor de amenajare interioară pentru a le oferi clienților lor vizualizări realiste și pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare. Această integrare le permite proiectanților să își optimizeze proiectele cu soluții de scaune de înaltă calitate de la Mayer și să le ofere clienților lor o gamă și mai largă de opțiuni.

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Imagine: Mayer Sitzmoebel

Modulele din gama de produse de la Mayer Sitzmoebel

Scaune de bar și tejghea: Perfecte pentru cafeteriile angajaților sau stabilimentele de catering, scaunele Mayer oferă atât confort cât și stil.

Scaune pentru diferite scopuri: Fie că sunt în sala de așteptare, vizitator sau sala de conferințe, scaunele Mayer impresionează prin ergonomia, funcționalitatea și designul lor proaspăt. Multe modele sunt stivuibile, ușor de curățat și oferă opțiuni de personalizare individuală.

Scaune pivotante pentru clădiri de birouri: Programul divers de scaune pivotante de la Mayer oferă o gamă largă de funcții și opțiuni de ajustare pentru o ședere modernă și sănătoasă la birou.

Per total, Mayer Sitzmoebel este mai mult decât un simplu producător de mobilier. Cu angajamentul lor pentru calitate, varietate și satisfacția clienților, ei stabilesc standarde în industrie și rămân sinonimi cu soluțiile inovatoare de scaune chiar și după mai mult de 130 de ani.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *