Acum disponibil în comunitatea pCon: TIPTOE

Date configurabile de la TIPTOE sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Autentificați-vă în pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor TIPTOE prin pCon.login


Prezentare TIPTOE

Imagine: TIPTOE Masă Modernă – SSD scaun

Imagine: TIPTOE Masă Modernă – SSD scaun

TIPTOE este un studio de design parizian fondat în 2015. Fiecare nouă colecție întruchipează o provocare creativă îndeplinită cu succes – oferind piese care emană un stil îndrăzneț și atemporal. Angajamentul TIPTOE față de calitate este profund înrădăcinat într-un meșteșug industrial bogat de excelență. Profitând de această moștenire și de parteneriate de încredere, studioul redefinește standardele designului industrial, păstrându-și în același timp expertiza.

Imagine: TIPTOE picioare masă – SSDr scaun

Imagine: TIPTOE picioare masă – SSDr scaun

Măiestria se întâlnește cu creativitatea

Călătoria TIPTOE a început cu o viziune simplă, dar puternică: să conteste normele și să redefinească designul industrial. Cu fiecare colecție nouă, ei împing limitele creativității, onorând în același timp bogata moștenire a măiestriei industriale. Rezultatul? Mobilier care combină fără efort funcționalitatea cu expresia artistică, lăsând o impresie durabilă în orice spațiu pe care îl ocupă.

Imagine: TIPTOE Masă Modernă – SSD Scaun din lemn

Imagine: TIPTOE Masă Modernă – SSD Scaun din lemn

Un angajament pentru calitate și sustenabilitate

În centrul etosului TIPTOE se află un angajament profund pentru calitate și sustenabilitate. Ei își confecționează produsele exclusiv în Europa, menținând standarde riguroase de excelență la fiecare pas. Dar dedicarea lor nu se oprește aici. TIPTOE este un pionier în eco-design, prioritizând materialele sustenabile și procesele de producție pentru a minimiza amprenta lor ecologică. Utilizând în principal materiale reciclate, ei nu doar creează piese uimitoare, dar contribuie și la un viitor mai sustenabil.

Imagine: TIPTOE SSD scaun bar

Imagine: TIPTOE SSD scaun bar

Datele configurabile TIPTOE în comunitatea pCon

Astăzi, le urăm bun venit călduros celor de la TIPTOE, deoarece se alătură comunității pCon. Această colaborare entuziasmantă prezintă arhitecților și designerilor de interioare oportunități excepționale de a valorifica datele configurabile TIPTOE într-o gamă diversă de proiecte, îmbogățindu-le demersurile creative cu flexibilitate și inovație fără egal:

Soluții de mobilier personalizabile: Proiectele modulare TIPTOE permit o personalizare infinită, ceea ce le face alegerea perfectă pentru spațiile versatile. De la picioare de masă reglabile la sisteme de rafturi modulare, datele lor configurabile le permit designerilor să adapteze soluții care să răspundă nevoilor unice ale clienților lor.

Imagine: TIPTOE UNITATE sistem rafturi

Imagine: TIPTOE UNITATE sistem rafturi

Proiecte eco-conștiente: Pentru proiecte cu un accent pe sustenabilitate, produsele TIPTOE strălucesc. Arhitecții de interioare pot integra cu ușurință mobilierul lor eco-friendly în designurile lor, știind că fac un impact pozitiv atât asupra esteticii, cât și a mediului.

Spatii de lucru inovative: În era muncii la distanță și a configurațiilor flexibile de birou, soluțiile de mobilier adaptabile TIPTOE oferă o gură de aer proaspăt. Fie că este vorba de crearea de stații de lucru colaborative sau de birouri de acasă ergonomice, designerii pot valorifica datele configurabile TIPTOE pentru a crea spații care inspiră productivitate și creativitate.

Imagine: TIPTOE LOU scaun

Imagine: TIPTOE LOU scaun

Mediile de vânzare cu amănuntul: Spațiile de vânzare cu amănuntul se bazează pe inovație și creativitate, iar proiectele TIPTOE oferă exact acest lucru. Cu datele lor configurabile la îndemână, designerii pot crea experiențe de retail captivante care să captiveze clienții și să ridice identitatea mărcii.

Imagine: TIPTOE NOD lampă birou

Imagine: TIPTOE NOD lampă birou

Pe măsură ce TIPTOE se lansează în acest nou capitol cu pCon, vă adresăm o invitație călduroasă de a vă alătura nouă pentru a sărbători amestecul armonios de măiestrie, creativitate și durabilitate. Acum, este mai ușor ca niciodată să dați viață viziunilor dvs. de design – pur și simplu solicitați datele configurabile TIPTOE pentru contul dvs. de conectare pCon.login și începeți să planificați și să experimentați cu încredere.

Imagine: TIPTOE canapea EASY – TIPTOE picioare de masă

Imagine: TIPTOE canapea EASY – TIPTOE picioare de masă


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *