Acum disponibil în comunitatea pCon: Identi AG

Date configurabile de la Identi AG sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Autentificați-vă în pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Identi prin pCon.login


Aflați mai multe despre Identi și produsele lor

Imagine: Identi

Imagine: Identi

În lumea amenajărilor de birouri, Identi este sinonim cu calitatea elvețiană și designurile inovatoare încă din 1996. Compania cu sediul în St. Gallen și-a făcut un nume prin dezvoltarea, producția și distribuția de sisteme de mobilier de birou cu estetică distinctivă care îndeplinesc cerințele moderne ale designului locului de muncă.

Imagine: Identi

Imagine: Identi

Precizie și Estetică Elvețiană

Identi se bazează pe precizia elvețiană în fabricarea mobilierului de birou. Fiecare piesă este realizată cu cea mai mare grijă și atenție la detalii pentru a îndeplini standardele înalte asociate cu eticheta „Fabricat în Elveția”. Compania depășește designul pur funcțional și subliniază o estetică distinctivă care se reflectă în fiecare produs individual.

Imagine: Identi

Imagine: Identi

sceletto: Sistemul Inovativ de Rafturi pentru Medii de Lucru Moderne

Sistemul de rafturi sceletto impresionează prin modularitatea sa delicată și prin gama largă de opțiuni de materiale, disponibile opțional în design PET, eficient din punct de vedere acustic. Un separator de cameră și un spațiu de depozitare într-unul singur modul, cu un aspect ușor și caracteristici inteligente. Construcția grijulie permite personalizarea individuală pentru a satisface diverse cerințe. Răspunsul Identi la nevoile în schimbare ale noilor medii de lucru.

Imagine: Identi

Imagine: Identi

Soluții Personalizate pentru Fiecare Nevoie

Ceea ce diferențiază Identi este capacitatea sa de a satisface nevoile individuale ale clienților săi. Cu o echipă dedicată de profesioniști și propriul departament de design interior, compania dezvoltă soluții personalizate care se potrivesc cerințelor și stilului fiecărui proiect individual. Colaborarea strânsă cu planificatori specialiști și designeri de interior este cheia pentru a obține rezultate optime.

Imagine: Identi

Imagine: Identi

Sustenabilitate și Calitate

Identi pune un mare accent pe sustenabilitate în toate domeniile producției sale. De la selecția materialelor până la metodele de fabricație, cele mai înalte standarde de mediu sunt respectate pentru a oferi o soluție ecologică și durabilă. Utilizarea materialelor din lemn fără formaldehidă și vopsele fără solvenți, precum și separarea consecventă a materialelor și capacitățile de reciclare subliniază angajamentul companiei pentru un viitor sustenabil.

Imagine: Identi

Imagine: Identi

Un Partener de Încredere pentru Planificatori Specialiști și Designeri de Interior

Pentru planificatori specialiști și designeri de interior, Identi oferă nu numai produse de înaltă calitate, dar și un parteneriat colaborativ menit să realizeze viziunile clienților lor. Cu date configurabile și servicii cuprinzătoare de la planificare la implementare, Identi își sprijină partenerii cu expertiză și dedicare.

În comunitatea pCon, planificatorii specialiști și designerii de interior pot descoperi diversitatea produselor Identi și le pot integra în proiectele lor. Cu precizie elvețiană, design inovativ și un angajament pentru sustenabilitate, Identi este partenerul ideal pentru proiectarea spațiilor de lucru moderne.

Imagine: Identi

Imagine: Identi


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *