Din nou în comunitatea pCon: Antares

Datele configurabile de la Antares sunt disponibile comunității pCon. Autentificați-vă în pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Antares prin pCon.login


Prezentare Antares

Imagine: Antares

Imagine: Antares

Antares International a fost fondată în 1991 și este prezentă pe piață de peste 30 de ani. Totul a început cu o companie din Praga, Republica Cehă, care a devenit lider pe piața scaunelor de birou în doar doi ani. De-a lungul anilor, Antares și-a extins aria de acoperire, răspândindu-și aripile în întreaga Europă, cu sucursale în Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria și, cel mai recent, Serbia. Această prezență expansivă este un testament al angajamentului neclintit al Antares de a oferi soluții de calitate care transcend granițele.

Imagine: Antares

Imagine: Antares

Calitatea întâlnește Inovația: În centru preocupărilot Antares se află o căutare neobosită a calității și inovației. De la scaune de birou ergonomice la canapele elegante și birouri, fiecare produs este meticulos creat pentru a depăși așteptările. Dedicarea companiei pentru inovație asigură că fiecare ofertă integrează fără probleme funcționalitatea cu estetica, satisfăcând nevoile diverse ale locurilor de muncă moderne.

Imagine: Antares

Imagine: Antares

Producție Internațională: Antares operează la scară globală, cu facilități de producție strategic amplasate în întreaga Europă. Principalul centru de producție se află în Hermanuv Městec, Republica Cehă, lăudându-se cu facilități de ultimă generație care mențin cele mai înalte standarde în domeniu. În plus, filialele din Serbia și Croația contribuie la portofoliul divers de produse al companiei, consolidând și mai mult poziția sa de lider în industrie.

Imagine: Antares

Imagine: Antares

Cifre Impresionante: Cu o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro și o forță de muncă de peste 400 de persoane talentate, Antares International stă ca o forță formidabilă în industrie. Aceste cifre impresionante subliniază creșterea susținută a companiei și dedicarea neclintită pentru excelență. Dincolo de succesul financiar, Antares se mândrește cu cultivarea unei comunități vibrante de angajați care împărtășesc o viziune comună de inovație și satisfacție a clienților.

Imagine: Antares

Imagine: Antares

Conștiința Ecologică: Antares nu este doar angajată să livreze produse excepționale, ci și să păstreze mediul înconjurător pentru generațiile viitoare. Testarea riguroasă asigură că toate produsele respectă cele mai recente standarde europene, garantând siguranța și fiabilitatea. Mai mult, compania menține standarde stricte de reciclare, demonstrând angajamentul său neclintit pentru sustenabilitate și administrare ecologică.

Imagine: Antares

Imagine: Antares

Conducând drumul: Ca lideri de piață în regiunile pe care le deservesc, Antares și-a creat un niș pentru ei înșiși cu o rețea robustă de export. Franța apare ca o destinație cheie, lăudându-se cu o bază de clienți loiali și o cifră de afaceri semnificativă. Acest aplauz internațional este un testament al dedicării neclintite a companiei pentru satisfacția clienților și excelența produselor.

Imagine: Antares

Imagine: Antares

Antares în Comunitatea pCon: Integrarea Antares în comunitatea pCon oferă arhitecților și designerilor acces la date configurabile ale produselor pentru Mobilierul de Birou Antares. Această colaborare fără probleme împuternicește profesioniștii să valorifice soluțiile inovative ale Antares, îmbunătățindu-și proiectele și creând spații de lucru dinamice care se aliniază perfect cu cerințele individuale ale clienților lor. Fie că este vorba de scaune de birou ergonomice, birouri elegante sau canapele, gama diversă de produse Antares este acum ușor accesibilă, permițând arhitecților și designerilor să-și aprindă creativitatea și să obțină rezultate remarcabile pentru proiectele lor.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *