Simplifică-ți conversațiile de vânzare cu modul Point-of-Sale în pCon.basket PRO

Prezentările de vânzări de succes sunt adesea complexe, dar accentul ar trebui să fie întotdeauna pe produse și soluții, nu pe calcule complicate ale prețurilor. De aceea am dezvoltat modul Point-of-Sale în pCon.basket PRO pentru a simplifica procesul de vânzare.

Activarea modului POS:

Un simplu click pe butonul „POS” din colțul din stânga jos al pCon.basket PRO este tot ce trebuie pentru a activa modul Point-of-Sale. Calculul proiectului și calculul articolelor sunt imediat dezactivate și doar data prețului și poziția netă sunt vizibile.

Concentrare pe prezentare și interacțiune:

În modul POS, te poți concentra complet pe prezentarea produselor tale. Articole noi pot fi adăugate și configurate fără a trebui să te îngrijorezi de detaliile calculului prețului. Reducerile, adaosurile și marjele sunt ascunse pentru a minimiza riscul dezvăluirii informațiilor interne.

Posibilități de aplicare versatile:

Modul Point-of-Sale nu este potrivit doar pentru vânzările directe în magazin, ci și pentru întâlnirile cu clienții sau prezentările web. Oriunde este necesară o interacțiune rapidă și concentrată, poți utiliza acest mod pentru a asigura o prezentare profesională și eficientă. Doar fă clic pe imagine pentru a merge direct la tutorialul de pe YouTube:

Ți-a plăcut videoclipul? Abonează-te la canalul nostru de YouTube și rămâi informat despre noile tutoriale! De asemenea, te poți abona la blogul nostru pCon (în subsol).

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *